Mitől hallok enyhe súgást a fejhallgatómban? Hangkártya hiba?
Figyelt kérdés
ezt csak akkor hallom ha fel van tolva a fejhallgató tekerőjén maxra a hang ha mondjuk olyan 80-85%-on van akkor már nem. Úgy vettem észre, hogy elindítottam egy videót de még nem ment alatta semmilyen hang hallani lehet egy enyhe súgást ilyen alapzaj súgás mint pl a mikrofonoknak. Ez annak a hibája, hogy integrált hangkártyám van(olcsó alaplap)? Amúgy a fejhallgató kábelén van hangkártya nem tudom, hogy hogyan függ össze a gépben lévő hangkártya ezzel.2015. júl. 26. 19:55
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és hogyha a videót leállítom akkor megszűnik ez a hang mintha kikapcsolnának a hangszórók
2015. júl. 26. 19:57
2/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy maga a fejhallgató ilyen.
3/9 A kérdező kommentje:
ez hibának számít?
2015. júl. 26. 20:01
4/9 anonim válasza:
Nem, ez az összes gagyi füles sajátja.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez nem gagyi :D
2015. júl. 26. 20:24
7/9 anonim válasza:
Hát, ha abból indolok ki, hogy a normál HIFI erősítő is kb 60-70-ra tekerhető, mert utána torzít a hang, lehet így van a fülesnél is.
Lehet...
8/9 anonim válasza:
Nálam ezt a beépített erősítőre fogom. 2.1-es hangszóróm van, amit sokszor használok fülhallgatóval. Nagyobb hangerőn fehér zajt lehet hallani, természetes jelenség.
9/9 anonim válasza:
Vagy alapból szar a video minősége amit nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!