Asus Xonar DG hangkártyámat nem ismeri fel a számítógép. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Frissen vásárolt Asus Xonar hangkártyám illesztőprogramjának indításakor a számítógép mindig azt írja ki, hogy nem található kártya.Már próbáltam kb. ötször kiszedni-visszarakni, a netről szedtem le másik drivert, de semmi sem változott.Nincs másik PCI port a gépemen, szóval átdugni se lehet.Van esetleg még valami, amit meg lehet próbálni, vagy vihetem vissza a boltba?2015. júl. 24. 20:45
1/5 anonim válasza:
Vagy az alaplap pci portja vagy a hangkártya rossz. Mindkettőt próbáld letesztelni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ok, de hogy?Per pillanat nincs nálam semmilyen olyan eszköz, amit a pci portba tehetnék...
2015. júl. 24. 21:14
3/5 anonim válasza:
Akkor ez ugrott, a hangkártyát pedig vmelyik ismerősödnél próbáld ki.
4/5 A kérdező kommentje:
Na, kipróbáltam máshol a hangkártyát, ott működött.
Viszont az én gépemen továbbra sem.Egy ideig megjelenik az eszközkezelőben, de utána eltűnik.Valami ötlet?
2015. júl. 27. 13:26
5/5 anonim válasza:
Alaplap hiba, talán BIOS frissítés megoldja, de csak talán.
Vagy lehet, az operációs rendszer bénázik, talán live linuxal érdemes lenne bebootolni és megnézni, h fel-e ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!