Nvidia vagy amd?
őszintén szólva én is Nvidia felé hajlok most már, mivel sok játék nvidia párti és nincs kedvem driverekkel szopni
meg amit fent is említettek játékon belüli nvidia beállítások se elhanyagolható dolog. gtx 960-on gondolkodtam de azért furcsállom, hogy ilyen kategóriájú kártya csak 128bit-es legyen, én ezt furcsállom
Nem csoda, hogy a PhysX-szel nem láttál különbséget a grafikában, mivel nem is volt. Nem is feladata. A PhysX a fizikát teszi élethűbbe.
Hogy ez (és a Hairworx és hasonlók) megéri-e a feláldozott fps-eket vagy sem, azt már mindenki maga dönti el. Én úgy vagyok vele, ha stabilan játszható marad vele a játék, felőlem lehet bekapcsolva. Más kérdés, hogy AMD kártyám van, így nálam a bekapcsolt PhysX annyit jelent, hogy 60 környékéről 10 környékére esik az fps.
@8
Tévedsz. Az Nvidia által támogatott játékokhoz (azaz a többséghez) egyszerűen nem biztosít hozzáférést a cég, így az AMD egyedül akkor tud elkezdeni dolgozni az illesztőkön, mikor már elkészült az adott szoftver. Egészen addig semmi közük hozzá. Nagyon kevés olyan játék van, ami AMD által szponzorált / neutrál, mégis rosszul fut rögtön indulás után. Az Nvidia miatt csúszik általában mindig az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!