Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVidia gtx 960-nál a gigabyte...

NVidia gtx 960-nál a gigabyte jó választás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy nem e bánom meg, hogy a gigabytot választottam.

Azon belül is a két ventilátoros kiszerelést.

A pcx-től rendeltem meg ma.

2015. júl. 26. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan van szerintem egy kis gyári OC-val. Nem hangos, teszi a dolgát, gari van rá rendesen, szóval nagy gond nincs vele. Esetenként a coil whine zavaró lehet, de az utóbbi években ez sok kártyánál tapasztalható felső kategóriában is...úgy tűnik a ciripelést meg kell szokni.

Azt nem vágtam, hogy miért van rajta két 6 tűs tápcsatlakozó (ennek 150W TDP feletti értéket kéne jelentenie, míg a referencia GTX960 csak 120W-os).

2015. júl. 26. 00:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen azt én is néztem hogy a gigabytenál 2 6-tűs van. Nem szivtad meg nagyon a 2gb vRammal? Meg még annyit hogy ez a ciripelés hangos? mert nekem meg atápom szokott ciripelni.:) Minden egyes terméknél van ez a coil?
2015. júl. 26. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Sok terméknél van cirip, olvastam GTX970 tulajok panaszát is például, de sok ilyen eset van. Nekem elsőre picit hangosabbnak/gyakoribbnak tűnt a szokásosnál (főleg például Far Cry 4 főmenüben), de már szinte észre sem veszem (igaz most Witcher 3-val játszom). Egyelőre nem érzem a 2GB hátrányát, de ez a jövőben megváltozhat, sőt állítólag a GTA 5 kifejezetten szereti a sok videomemóriát, de szerencsére Én nem szeretem a GTA-kat, így ez sem érint most.

Itt ebben a tesztben 1080p felbontáson a tesztelt játékoknál sok esetben nem volt érdemi különbség, kivéve az AC Unity-t. Szerencsére az Assassin's Creed játékokkal is úgy vagyok, mint a GTA-kal: nem tud lekötni és hamar megunom.

[link]

[link]

2015. júl. 26. 00:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Cirip miatt lehet hivatkozni a cserére? :D
2015. júl. 26. 01:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem nem, hacsak nem nagyon hangos és szüntelen. De amire kicserélik az is lehet, hogy ciripelni fog, talán nincs is olyan kártya, aminél kisebb-nagyobb mértékben ne lenne ez tapasztalható...márkától függetlenül. De ha nagyon zavar meg lehet próbálni cseréltetni, de lehet, hogy a másik se lesz jobb.
2015. júl. 26. 01:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem a tápom ugye ciripel. Ha bedugom a Sony Exta Bass fulesemet akkor mintha uresjaratba lehallanam a ciripelest.:/ láttam olyat ahol azt írták hogy szigeteljem le a hangkártyát(integrált)
2015. júl. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!