Bence2601 kérdése:
A Gigabyte GTX970 Gaming jó választás?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a legerősebb GTX970. Apám szerint a Gigabyte egy jó márka, viszont olvastam és van aki aztmondta másnak vagy éppen nekem hogy ő távol tartaná magát a Gigabyte termékektől, és hogy hamar tönkremegy stb. Most akkor rosszat választottam? Ha igen akkor leírnátok melyik GTX970-et vegyem? MSI vagy Asus vagy még másikat?2015. júl. 5. 14:48
1/4 anonim válasza:
Általában a gigabyte kártyák a legolcsóbbak, ennek oka van. Személy szerint nem hiszem, hogy annyira komoly gondok lennének velük, mint ahogy sokan írják, de hosszú távra(~garancia utánra) nem terveznék vele.
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
egy Gigabyte 570/80 vagy 670/80 t rol kelene valami aktualis infot keresnj felhasznaloktol
de igazsag szerint nem lesz gond (mivel dicserik a gigabyte 900asokat) gyarihibast meg barmelyik markabol kifoghatsz...
3/4 Trevor. válasza:
Hogy lenne már erősebb, mint a többi, ha egyszer ugyanarra a GPU-ra épül? Gyári tuning egy dolog, amit bármilyen kártyával meg lehet csinálni. Gigabyte termékkel még nem volt dolgom, így véleményt nem tudok mondani. De ha én videokártyát vennék, akkor csakis Asus.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen az Asus egy jó féle, most is az van és apa aztmondta hogy ő mindig asust vett :D
2015. júl. 5. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!