videokártyát szeretnék venni 60-70 körül és egyszerűen nem tudok dűlőre jutni, hogy milyet vegyek, ebben kérnék segítséget tapasztalatokat. egyik párti se vagyok amelyik jobb és vannak normális érvek azt venném.
"kinek a pap, kinek a papné" vagy más szóval "kinek az AMD, kinek az Nvidia" Vedd azt amelyik szimpatikusabb.
2015. júl. 26. 15:03
2/23 anonim válasza:
Hááát mivel jobban NEKEM/SZERINTEM jobbak az nVidia kártyák, azt. Hozzáteszem, AMD kártyám van, sőt a procim is az. Nagyobb videósoknak is nVidia van, és a gyártók is gyakran nVidia kártyás gépekről raknak fel trailereket. Ha az AMD jön be végül jobban, ne pontozz le, ha a válasz nem annyira rosz, de az nVidia-t szeretem. Köszi. Remélem tudtam segíteni. Ajánlom a PCX.hu-t.
2015. júl. 26. 15:06
3/23 A kérdező kommentje:
venném ha tudnám melyik a jobb teljesítményben ebben az árkategóriában, nem szimpatizálok egyikkel se.
2015. júl. 26. 15:06
4/23 A kérdező kommentje:
konkrét kártyákra gondoltam, hogy melyik lenne jobb ennyiért :D bocsi ha hülyén fogalmaztam fent
2015. júl. 26. 15:08
5/23 anonim válasza:
r9 280
2015. júl. 26. 15:10
6/23 anonim válasza:
itechshopon van 70 körül 4 gigás r9 380 én azt venném
2015. júl. 26. 15:22
7/23 anonim válasza:
1. itechshop csak cégeknek és vállalkozóknak árul, gondoltam megjegyzem, hogy azért olyan olcsó
2. ár/teljesítmény arányban az AMD jobb közép-felsőkategóriában, viszont érdemes hozzátenni, hogy Nvidia sokszor elintézi, hogy miattuk késsenek az AMD driverei, így akár megjelenés után 2-3 hétig problémás minden új játék
Ha ki tudod várni azt az időt, nem szükséges mindennel azonnal játszanod, AMD. Ha azt mondanám, hogy "de a driverek...", úgyis ki lennék fütyülve innen, szóval hajrá.
2015. júl. 26. 15:25
8/23 anonim válasza:
A drivereket az AMD házon belül fejleszti. Hogy intézi el, hogy késsenek a driverek? Lefizeti az AMD fejlesztőit? Szabotálja a munkát? Nem, az AMD-nél egyszerűen ilyen tempóban dolgoznak.
Abban viszont már van igazság, hogy a játékfejlesztőket környékezik meg és így bekerülnek az saját technológiáik, amik AMD-n lassabban vagy nem futnak (Hairworks, PhysX, stb.). De ezt az AMD is megteszi, ha épp van mije (TressFX)
2015. júl. 26. 15:52
9/23 anonim válasza:
Végül is... Az AMD se rosz, a laptopomban is amd prico meg vidikari van, 8.1-nél eléggé rosz volt, viszont a Win 10+Directx 12-vel teljesen jobb lett a teszt teljesítmény! Ha olcsó Gamer gépet vennék lehet, h amd + amd lenne, de ha nagyobb kerettel, nagyon jó Gaming Pc kellene akkor jönne szóba az Intel + nVidia. De nem akarok belemenni, de egy Intel Core 2 Dual és egy Amd kártya vagy nVida kártya (legalább 1 gigás ) low beállításokkal nem vinné rosszul a Gta 5-öt!
2015. júl. 26. 16:03
10/23 Trevor. válasza:
Előző gépemben AMD (vagyis akkor még Ati) volt, most Nvidia kártyám van. Ebben az árkategóriában 3 érdemes választási lehetőséged van: R9 280 3GB, R9 380 4GB, GTX 960. A Shadowplay hasznos lehet, ha videózol. Viszont mindkét AMD kártyán, amit írtam, több VRAM van. Ennek a jövőben sok haszna lehet, illetve régebbi játék (pl. Skyrim) grafika modokkal is képes megenni a VRAM-ot. Én Nvidia-t jobban szeretem, de ha AMD-t vennék, akkor csakis Sapphire hűtéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!