Mit csináljak, hogy az xp fel ismerje a win7-et?
Figyelt kérdés
Esetleg egy program, vagy az is segítene ha valaki leírná, hogy rakjam azt a partíciót elsőtlegessé amin a 7 van.2015. júl. 23. 18:34
11/14 A kérdező kommentje:
Semmilyen féle win7 lemezem, vagy pendrivom meg semmim sincs.
Kérlek partícióknak a sorrendjére adjatok tippet.
Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne
2015. júl. 24. 08:48
12/14 anonim válasza:
Használd a Google -t. Ezek a gyerekek úgysem tudnak segíteni. Particion managger; boot managger. Ilyesféle progikkal lehet a partíciót babrálni. De nem hinném, hogy túl jó ötlet a partíciókat piszkálni. Jobb lenne beszerezni egy win7 telepítőt.
13/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam valaki csak meg tudja mondani, programokkal próbálkoztam de nem találtam olyat amivel a sorrendet fel tudnám cserélni. e.e
Csak gondoltam egyszerűbb lenne a sorrendet megváltoztatni.
Semmi kedvem leszedni meg kiírni a 7 et, várok még egy kicsit megoldásokért ha nem lesz, nincs más megoldásom.
2015. júl. 24. 11:14
14/14 lali51 válasza:
Tölts le egy win7-et és ahogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!