Mit csináljak, hogy az xp fel ismerje a win7-et?
Figyelt kérdés
Esetleg egy program, vagy az is segítene ha valaki leírná, hogy rakjam azt a partíciót elsőtlegessé amin a 7 van.2015. júl. 23. 18:34
1/14 Trevor. válasza:
Belépsz XP-be és Bootloader-ben átírod.
2/14 A kérdező kommentje:
Bootloader az egy program?
2015. júl. 23. 18:41
3/14 anonim válasza:
Lehet XP-n nincs olyan grafikus felület mint Windows 7-en, de mindkét rendszeren nagyon egyszerű beállítani.
4/14 A kérdező kommentje:
Addig értem, hogy írjam be cmd-be bootcfg /default /ID #
honnan tudom # ID jét? azaz a win7 ét?
2015. júl. 23. 19:09
5/14 anonim válasza:
Talán a sorrendje, tehát #1 #2 van, de nem biztos. Na mindegy, nincs XP-m, de Win7-en csak annyi, hogy a sajátgép spec. tulajdonságoknál kiválasztod a listából a Win7-et, miért nem azzal próbálkozol?
6/14 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg, hogy nem bírok belépni win7 be ha be tudtam volna nem itt járnék ugyanis a 7 fel ismeri a másik op rendszert és meg kérdezni indításnál hogy melyikek bootolja
2015. júl. 23. 21:01
7/14 lali51 válasza:
Win7 telepítőről bootolsz telepítéskor a számítógép javításra klikkelsz, utánna az indítás javítást indítsd.Ha kész újra indítás.Ekkor már választhatsz melyik rendszer induljon,hanem sikerült akkor többször is kezd előlröl,1.-ső 2.-ik alkalommal sikerül.
8/14 A kérdező kommentje:
El mondom még egyszer 7 be nem tudok belépni, cmd vel nem tudom meg változtatni az alap értelmezett op rendszert, mert az xp nem ismeri fel a fölötte lévő op rendszereket, így hiába nyomkodok ott össze vissza bármit ha az xp azt hiszi "egyedül van".Az segíthet ha a partícíók bootolásást meg változtatom, csak azt nem tudom, hogy kell...
Erre kéne valami ötlet.
2015. júl. 24. 08:32
9/14 A kérdező kommentje:
*Win7 telepítőm nincs*
2015. júl. 24. 08:33
10/14 Trevor. válasza:
Win7 telepítő lemezen is található számítógép javítása lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!