Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékra melyik jobb? Win 8.1...

Játékra melyik jobb? Win 8.1 vagy Win7?

Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 19:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mind1. Ami megy 7-en megy 8.1-en is. Én most 8.1-en olyanokkal is játszok mint a Torment, Gothic 1 stb. Ha valami mókolást igényelt, az 7 alatt is igényelte.
2015. júl. 14. 19:50
 2/22 Trevor. ***** válasza:
22%
Windows 7. A win8 szar és kész.
2015. júl. 14. 20:05
 3/22 anonim ***** válasza:
69%
Mitől szar?
2015. júl. 14. 20:06
 4/22 anonim ***** válasza:
60%
A Windows 8 egyáltalán nem szar gyorsabb jobban kezeli az erőforrásokat
2015. júl. 14. 20:30
 5/22 anonim ***** válasza:
30%
Windows 7.Sokkal támogatottabb rendszer mint a 8.1.Attól még hogy újabb nem biztos hogy jobb.És lehet hallani olyan játékokról ami a 8.1-en szarul megy.Pl CS:GO.Szal inkább 7.És játékra ugysem az lesz a fontos hogy melyik bootol be elöbb.Hanem a teljesítménye.Amiben a 8.1 jocskán el van maradva a 7-től.Senki ne jöjjön azzal hogy milyen jó.Mert az MS akármilyen szemetett el tudd adni mert mindenki folyamatosan rá van kényszerítve az újabb rendszerre.Mert ha a hardware feljlödik akkor a software is.
2015. júl. 14. 21:00
 6/22 anonim ***** válasza:
45%
Ja és ha azzal jöttök.Jé ez Windows 7 fan akkor elárulom nektek hogy én egyikhez sem kötödök.
2015. júl. 14. 21:04
 7/22 kérdező.. ***** válasza:
60%
Én is Win 7-et ajánlok.Kiforrottabb rendszer mint a 8.1.
2015. júl. 14. 21:06
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

# 5

Ebbe kár belemenni, de:

Egy kellően modern rendszer esetében a támogatással semmi gondja nincs a 8.1. Nyilván, ha olyan hardvert vagy szoftvert akar használni az illető aminek gondja lenne a 7-el(egy modern játékos gépnél ez kb semmi), akkor értelemszerű a választás.

".És lehet hallani olyan játékokról ami a 8.1-en szarul megy.Pl CS:GO."

Mint alkalmi CS:GO játékos ezt nem fedeztem fel, az meg, hogy mit hallani senkit nem érdekel.

"Hanem a teljesítménye.Amiben a 8.1 jocskán el van maradva a 7-től"

Ez mégis hol mutatkozik meg? Eddig soha nem volt lassabb semmilyen rendszeren a kezem alatt a 8.1, mint a 7.

".Senki ne jöjjön azzal hogy milyen jó."

Senki ne jöjjön azzal ,hogy milyen rossz, mert azt olvasta, vagy mert épp neki volt vele valami gebasz. Ennyi erővel fúj Win 7, mert egyszer az update annyira elsz*rta, hogy újra kellett tennem.

2015. júl. 14. 21:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
#8.Ezt a vitát mugy se lehet eldönte.Persze a 7-ről is lehet rosszat mondani.Nekem nem volt vele rossz tapasztalatom.De biztos valakinek volt.A 7 kiforrtabb.Többen használják még most is.Amikor elöször használtam 7-et akkor meg XP-t akartam telepíteni mert az sokkal egyszerübb volt meg mekszokott rendszer.A 8.1-nek kell még idő hogy kiforrjon.2020-ban pedig a 7 lesz úgy majd mint a XP.Az MS most elöbb cselekedik.1milliárd gépre szeretne majd 10-et.
2015. júl. 14. 21:29
 10/22 Trevor. ***** válasza:
100%
Kipróbáltam Win8-at, 3 napig bírtam, utána ment vissza a Win7 Home Premium. A start menüt megoldottam, nem az volt a legnagyobb bajom. De bármilyen régi játékkal akartam játszani (pl. GTA San Andreas), behozott ilyen kompatibilitás varázslós szart, ami nem segített semmit. Win7-en tökéletesen fut. A vezérlőpult egy katasztrófa, semmit sem lehet megtalálni. Játékok is jobban futottak Win7-en, amit próbáltam (pl. World of Tanks, sőt, a köcsög Win8 nem engedett minden grafikai beállítást maxra rakni, míg 7-en igen). Szóval nekem soha többé Win8 se 8.1, elég volt belőlük. Most megvárom a Win10-et, remélem sokkal jobb lesz, mint a 8.
2015. júl. 14. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!