Miért áll le a winchesterem 30 másodpercre?
Leáll a winchesterem 30 másodpercre, aztán újra tudom használni. Ez fél óránként szokott lenni de valamikor 2 óráig nincs semmi...
Nem tudok semmit csinálni a FRISSEN telepített windowsban, csak az egér mozog. Most tettem át egy fájlt a pendrivera és megállt kb 30 másodpercre majd újra megy.
Miért csinálja ezt? 7200-as de a haverom gépébe a 3 éves 5400-as kattogó vinyó oda veri gyorsaságban -.-
nem melegszik fel, játék közben 30-35 fok környékén van.
Nincs szektorhiba se semmi.
Nem tudom mit csináljak ezzel.
Nagyon idegesít amikor CS-zek és megáll minden és aztán meg lebasznak -.-
mi lehet a probléma ezzel a vinyóval??
Egyre gyakoribb ez a 30 MP-s fagyás.
biztosan a HDD-vel van a baj? VGA? CPU? Homerseklete?
Nekem is 7200-as de sata 2 :P sata 3-as 5400-as hugom gepeben szegyen szemre lehuz, pedig abba egy 1 gen i3 van melle :D
hasonlokat csinalt nekem anno a masik gepem, ott nem erintkezett rendesen a SATA kabel az 5.1 melynyomoja mindig ki rezgetette es fagyogatott
lehet haldoklik a HDD motorja, nem tudom, akkor altalaban szokott kiadni furcsan hangokat is, nem selytettel ilyet?
Ha garis vidd vissza!
Egyébként, én motorra gyanakodnék! De! Mielőtt visszaviszed, próbáld meg egy másik tápkábellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!