Lehet baja a processzornak ha kB 5-6 másodpercre leáll a hűtője?
Figyelt kérdés
Egyik nap leállt a processzoron a hűtő, gyorsan kinyomtam hátul a gépet.lehet baja? Nem futott semmi csak az asztal volt. Amd a8 6600k.2015. jún. 14. 18:51
1/4 anonim válasza:
lehet. De az már jelentkezett volna. Bár egy újrapasztázást beütemeznék.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! aÉn voltam a hibát mert belenyultam véletlenül és letört egy lapátja,ami beakadt és megállította Ezután nyomtam ki.Nem tudom pontosan hogy meddig állt addig amíg lenéztem és láttam hogy nem mozog.Ezutánnyomtam ki
2015. jún. 14. 18:59
3/4 anonim válasza:
Ha egy pillanatra állt csak le, nem történik semmi katasztrófa.
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem addig tartott hogy felfoghatatlan hogy nem zúg és már ki is volt kapcsolva. Majd holnap veszek rá hűtűt valaki tud ajánlani egyet 3000 körül? Valami halkan de mégis hatásos. AMD A8 6600K-ra
2015. jún. 14. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!