Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lassul le a winchesterem...

Miért lassul le a winchesterem másolás közben?

Figyelt kérdés

Van egy kb 3-4hetes új winchesterem eddig minden jó volt mai nap lettem rá figyelmes másolás közben egyre jobban lassul le a sebessége ez mitől van?Eddig max sebességgel másolt most már nem!

Kép is itt van hogy jelenleg mennyivel másol.

[link]

Leformáztam minden akkor is fenn áll a probléma.

Hddsentinel semmi hibát nem ír ki. 100-100%,hdd regenerator sem talál semmit.

Merevlemez neve Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX

Mitől van ez?

2015. jún. 20. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Más is használja közben, és ide-oda ugrálnia kell az adatok között. Itt rendszerfolyamatoktól az agresszív vírusirtóig sok mindenre lehet gondolni.
2015. jún. 20. 08:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Vírus kizárva mert újra telepítettem a gépet ssd is leformáztam,merevlemezt is.

Most akkor ilyen fog maradni örökre?

2015. jún. 20. 08:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Szövegértés... Nem vírust írtam, hanem vírusirtót. Szerencsétlen nem tud belenézni a fájlokba anélkül, hogy olvasná őket. Ez minden egyes eléréskor megtörténik a legtöbb esetben.
2015. jún. 20. 08:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Nincs vírusirtó mert most lett újra telepítve is.

Feladatkezelőben semmi sem terheli le pedig a merevlemezt.

Lehetséges meghibásodott ?

2015. jún. 20. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy milyen mennyiséget másolsz és hova. Ha ugyanezt a könyvtárat egy másik HDD-re vagy az SSD-re másolnád, gyorsabb lenne, mert erről a meghajtóról csak olvasni kellene neki, mivel azonban a D meghajtóról másolod a D meghajtóra, ezért hol olvasni, hol írni kell neki - és ezt mind más-más helyről/helyre -, ez időt vesz igénybe, az író-olvasó fejnek rengeteget kell ide-oda járni.

Ezen kívül abban a könyvtárban, amit átmásolsz egy másik helyre, rengeteg kisméretű fájl is lehet, ez is lassítja a másolást.

Ne másold, hanem helyezd át a könyvtárat, pillanatok műve lesz.

2015. jún. 20. 09:17
 6/8 A kérdező kommentje:

SSD-RŐL másolom hdd-re a mappát ugyan úgy fen áll a probléma.

Hogyan kell áthelyezni a mappát?

2015. jún. 20. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Total Commanderben F6-tal
2015. jún. 20. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, és az áthelyezés csak azonos partíción belül megy villámgyorsan, ugyanis az adatok a helyükön maradnak, csak a könyvtárbejegyzést változtatja meg.
2015. jún. 20. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!