Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Néha pár másodpercre elsötétül...

Néha pár másodpercre elsötétül a képernyő, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

kb 2 mp-re és nem minden nap fordul elő, de egy nap csak egyszer, így figyeltem meg. Windows küld is egy kis üzenetet jobb alul: "Képernyő illesztőprogram működése leállt: Nvidia Geforce GTX 750 Ti 353.30 Driver, de sikeresen helyreállt." Valami ilyesmit ír, de ha megint előfordul lefotózom és belinkelem kommentbe.

A videokártya kb 1 hónapos, és azóta csinálja mióta újraraktam a windowst. Eddig Win 10 insider volt fent, de most felraktam a Win 7-et ,hogy majd 29.-én le tudjam szedni a full 10-et. Amikor megvettem a videokártyát utána még pár napig volt fent Win 7 akkor nem tapasztaltam iylet, de viszont nem voltak frissítések telepítve. Lehet valami frissítés zavart be? Mivel az összes frissítést telepíteni kell hogyha le akarom tölteni majd a Win 10-et leszedtem az összes létező Win 7 frissítést.

2015. júl. 3. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

video kartya driver legrissebb van fent?

figyeld meg a win milyen frissiteseket tesz fel

nekem a win8.1 van most, es be kellett allitsam h az engedelyem nelkul ne telepitsem / toltson frissiteseket, mert a hulye felrakta az integralt vga drivert is :D hol ott van vga-m :D

nezd meg nem e rakott e fel neked is valamit, es a video kartyad legfirssebb driver-et toltsd le az oldalrol

www.nvidia.com/drivers

2015. júl. 3. 18:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Néztem és a legfrissebb van fent. Tudtommal nem töltött le a win 7 driver frissítést. Bár egy Intel Other Driver nevezetű automatikus frissítésen megakadt a szemem. És ezt telepítettem. De a programok telepítése és törlésébe nem látom, se a telepytett frissítések között :S
2015. júl. 3. 18:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja és játékok futtatása közben nem merült fel ez a probléma. És teljesen jól futnak.
2015. júl. 3. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
windows frissites megvolt?
2015. júl. 3. 18:30
 5/12 A kérdező kommentje:
igen, az összes frissítést felraktam
2015. júl. 3. 18:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Lehet kéne egy DDU, és egy tiszta telepítés?
2015. júl. 3. 18:36
 7/12 anonim ***** válasza:

ha nincs olyan adat a gepeden ami potolhatatlan akkor megprobalhatod

anno nekem is volt ilyen, de nekem megoldotta az h felraktam minden win frissitest, mert nem frissitettem sose :D

ha ujra teszed akkor figyeld mit pakol fel

2015. júl. 3. 18:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Nagyából figyelgettem, kb az összes biztonsági frissítés meg a .net keretrendszer frissítései. Csak így utólag az az Intel Other Driver nevezetű frissítés gyanús. Akkor azt hittem ,hogy biztos Intel Chipset Driver és azt manuálisan nem raktam fel, de lehet ez lesz a ludas.
2015. júl. 3. 18:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy az összes személyes adat egy külön partición van, és a Windows particióra rakok minden windowsal kapcsolatos szoftvert, így teljes nyugalommal újra tudom rakosgatni.
2015. júl. 3. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:

rendben, remelem megoldodoik

azt inkabb ne telepitsd :) nekem nincs fent olyan es soha nem is hallottam rola :)

ha esetleg megvagy vele irj PM-et, ott hamarabb eszre veszem :)

2015. júl. 3. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!