Néha pár másodpercre elsötétül a képernyő, mitől lehet ez?
kb 2 mp-re és nem minden nap fordul elő, de egy nap csak egyszer, így figyeltem meg. Windows küld is egy kis üzenetet jobb alul: "Képernyő illesztőprogram működése leállt: Nvidia Geforce GTX 750 Ti 353.30 Driver, de sikeresen helyreállt." Valami ilyesmit ír, de ha megint előfordul lefotózom és belinkelem kommentbe.
A videokártya kb 1 hónapos, és azóta csinálja mióta újraraktam a windowst. Eddig Win 10 insider volt fent, de most felraktam a Win 7-et ,hogy majd 29.-én le tudjam szedni a full 10-et. Amikor megvettem a videokártyát utána még pár napig volt fent Win 7 akkor nem tapasztaltam iylet, de viszont nem voltak frissítések telepítve. Lehet valami frissítés zavart be? Mivel az összes frissítést telepíteni kell hogyha le akarom tölteni majd a Win 10-et leszedtem az összes létező Win 7 frissítést.
video kartya driver legrissebb van fent?
figyeld meg a win milyen frissiteseket tesz fel
nekem a win8.1 van most, es be kellett allitsam h az engedelyem nelkul ne telepitsem / toltson frissiteseket, mert a hulye felrakta az integralt vga drivert is :D hol ott van vga-m :D
nezd meg nem e rakott e fel neked is valamit, es a video kartyad legfirssebb driver-et toltsd le az oldalrol
www.nvidia.com/drivers
ha nincs olyan adat a gepeden ami potolhatatlan akkor megprobalhatod
anno nekem is volt ilyen, de nekem megoldotta az h felraktam minden win frissitest, mert nem frissitettem sose :D
ha ujra teszed akkor figyeld mit pakol fel
rendben, remelem megoldodoik
azt inkabb ne telepitsd :) nekem nincs fent olyan es soha nem is hallottam rola :)
ha esetleg megvagy vele irj PM-et, ott hamarabb eszre veszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!