Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az oka annak, hogy a...

Csókási Pálné kérdése:

Mi az oka annak, hogy a képernyő illesztő működése pár másodpercre leáll, és utána saját magától helyreáll?

Figyelt kérdés
Tapasztalatom szerint ez a délutáni órákban fordul elő. Lehetséges-e, hogy a környező lakásokban van olyan eszköz, számítógép, vagy más ami ezt a jelenséget okozza, ha ők is bekapcsolják a gépeket?

2012. jan. 21. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Nvidia videókártya?

[link]

2012. jan. 21. 18:43
 2/3 anonim válasza:

Feltehetően vírus. Nekem ugyan ez a problémám. Csak azok a rendszereim produkálják amelyeknek internet elérése van. Több számítógépem is produkálja már. Mind más kiépítésű.

A hiba leírása: A monitor elsötétül, majd visszajön a kép. Kiírja "A képernyő illesztő nem válaszol és utána sikeresen helyreállt." Chrom lefagy tőle. Az sötét képernyő egyre gyakoribb hiba. Elsötétül a kép. Majd későbbi stádiumba monitor pixelek villannak fel véletlenszerűen tömegesen. Később automatikusan leáll a gép. Egyre többször leáll, lefagy.

Cseréltem benne videókártyát is. A probléma maradt. Elhívtam egy hardwares kollégám. Elvitte a gépet tesztelni, semmi baja nem volt. Vissza tettem az én rendszer winyóm, ujra előjött a hiba, de mostmár nem kapcsol le a gép. Ugylátom tömeges a probléma, mert még 3 hasonló kérdés van itt a gyakorikérdések.hu-n

A Prohardware se oldotta meg a hibát. Szerintem virus nVidia és ATI kártyánál egyaránt kijön a hiba. Mivel mind a kétféle kártyával produkálta a hibát.

2013. júl. 18. 05:04
 3/3 anonim válasza:
Ugyanez b*ssz*m*g!! Már bocsi de én Lotro-zok wow helyett és ezmiatt a szar miatt nemtudok játsszani vele :( belépek majdnem belép és ugyanez hogy fekete kép és hibaüzenet hogy leállt az illesztőprogram de újraindult ATI kártyám van :O De ma kezdte el most indítottam teljes átfogó vizsgálatot vírusirtóval hátha bejön ;)
2014. nov. 28. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!