Mitől lehet? : Képernyő lefagy, mindenféle színes csíkok jelennek meg, hangos sípoló hangot ad, majd újraindul, és működik tovább, mitől lehet ez?
Tv-n használom a gépet(sony kdl32ex720), és időnként olyat jelenik meg, hogy lefagy a kép, mindenféle színes csíkok jelennek meg, és visító hangot ad, a rendes képet ami előtte volt, nem lehet fölismerni, majd kb 5 mp-múlva kikapcsol a tv, majd rögtön bekapcsolja magát, és működik rendesen
Mitől lehet ez?
Ez lehet attól, hogy NEM aranyozott, de zsír új 1.4 hdmi kábelt használok?
A legújabb driver van a vga-hoz fölrakva(290.36)(Gainward gtx460 GS 2gb).
De a crt monitoron nem volt ilyen hiba, pedig azzal használtam vagy 1 hónapig ezt a vga-t.
És mikor a tv-re kötöttem(teljesen új tv, most karácsonykor kaptam) azzal a hdmi kábellel, amit szintén akkor használtam először, akkortól jelentkezik ez a hiba(napi minimum 1-2 de néha 4-5 alkalommal)
Mi lehet a gond?
Ilyen hiba jelentkezhet a tv hibájából, vagy a számítógépben/ kábelen kell keresni a hiba okát?
/a processzort legalább 1.5 éve használom, annak semmi baja nincsen szerintem (Core 2 Quad 8300)/
De akkor ugye nem lehet, hogy a tv a rossz?
És az lehet, hogy aranyozott hdmi kell hozzá?
Megnéztem, és a vga egyáltalán nem melegszik túl mikor ez a hiba megjelenik.
De ettől a hibától idővel tönkremehet a vga, vagy a monitor, vagy bármi a számítógépben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!