Melyik egeret válasszam?
Sziasztok!
Nagyon vacillálok két gamer egér között de nem tudom melyiket válasszam.
#1: [link]
#2: [link]
Esetleg ha ti is tudnátok ajánlani gamer egereket amik nem olyan nagyon zsebbe nyúlósak akkor azt is nagyon megköszönném. Néztem egérpadot is, remélem jó választás lesz. [link]
Válaszaitokat, segítségeiteket előre is köszönöm és hálásan fogom értékelni is!
A hama átlag gagyi, de az a Trust na az nem semmi egy eresztés. 3200Ft-ért jutottam hozzá egy tescoban, az egyetlen egér ami annyira rossz volt, hogy azon szakadtam. A görgő röhejes, a gombok nyomáspontja rémes, oldalról véletlen jobban rászorítottam már nyekergett, egyszerűen szólva ilyen rémes egeret ritkán fog kezébe az ember.
Még mindig magam és a # 8-as választ tudom ismételni, ennyiből csak az a kettő értelmes vétel.
Amit linkeltél elsőnek na ahhoz pont volt szerencsém és használtam is csak tesóm lenyulta. Sehol nem találtam meg eddig, szóval köszönöm a segítségedet! Köszönöm a többieknek is a segítséget, így már könnyebb lesz döntenem! :)
Hadd beszéljek haza: az X-750 szerintem remek. Már vagy két éve nyúzok egyet, és mintha új lenne. nem kopik, nem megy tönkre, a görgő a mai napig pontos, a gombok jók és a fedélzeti memória kihagyhatatlan, nagyon hasznos.
G.
Én lassan egy éve nyúzok egy ilyen rágcsálót: [link]
Tescóban vettem 2760Ft-ért, nagyon megérte. Játékra használom, teljesen pontos. Netezéskor meg hól jön a 2 oldalgomb. Meg van alatta egy Kingston Hyperx Skyn Control egérpad.
Én meg egy ilyet: [link]
Lassan 2 éve.Amúgy 650FT volt a Tescoban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!