Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik egeret válasszam?

Melyik egeret válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon vacillálok két gamer egér között de nem tudom melyiket válasszam.

#1: [link]

#2: [link]

Esetleg ha ti is tudnátok ajánlani gamer egereket amik nem olyan nagyon zsebbe nyúlósak akkor azt is nagyon megköszönném. Néztem egérpadot is, remélem jó választás lesz. [link]

Válaszaitokat, segítségeiteket előre is köszönöm és hálásan fogom értékelni is!

2015. júl. 16. 22:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az a jobb amelyik jobban "passzol" a kezedhez illetve kényelmesebb.Mert mindekinek más a jobb.Ezt neked kell eldöntened.
2015. júl. 16. 22:26
 2/21 anonim válasza:
62%

Én a Genius X-G300 cincogót tudom ajánlani. Olcsó, jó minőségű(nek látszik) és még elegáns is. Az egérfuttató szerintem jó választás.

Én ezt ajánlom, de döntsd el te.

Örülök, hogy segíthettem!

2015. júl. 16. 22:30
 3/21 anonim ***** válasza:
50%
Bénák mint a huzat, de legyen az első mert tovább fogja bírni. A második meg kicsit jobban fest, de nekem nem kéne ilyen hulladék kinézetű egér az tuti. 6200dpi-sel nyomom, Gigabyte Thor M7. Üdv.
2015. júl. 16. 22:30
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, kacatok. Ennyiből Roccat Lua vagy Logitech G100s, amelyik kényelmesebb lenne.
2015. júl. 16. 22:31
 5/21 Trevor. ***** válasza:
Ilyen árkategóriában nem létezik gamer egér.
2015. júl. 16. 22:42
 6/21 anonim ***** válasza:

Még mielőtt megtévesztene, ha egyáltalán érdekelt.. Ez van nekem:

[link]

Mert van egy árukeresőn 5 ezerért de az csak 3200dpi, ami bőven sok is. Az enyém olyan 7-8 ezer környékén van, szinte ingyen. És hidd el 4 hónapja használom Minthaújlenne. Üdv.

2015. júl. 16. 22:42
 7/21 anonim ***** válasza:
Az az 7-8 ft környékén és 6000dpi, amúgy mért ne létezne gamer egér ennyiért vagy 10k-ba? Mért a 30 ezres mit csinál lesz*p?
2015. júl. 16. 22:44
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

1. Vezeték nélküli egeret nem veszünk játékra.

2. A fenti két egér hulladék, és még drágák is. Alapszabály, hogy amelyik egéren színes lángok, villámok, koponyák meg hasonló sz**ok vannak, az mindegyik ótvar. A #4-es válaszoló által ajánlott egerek valódi gamer darabok. De ha neked a kinézet többet ér, mint a minőség, vedd azt.

2015. júl. 16. 23:02
 9/21 Trevor. ***** válasza:
100%
Én ennyi pénzből mindenképpen minőségi irodai egeret vennék, az átlagosnál magasabb DPI-vel. Az igazi gamer egerek, pl. Razer Deathadder, Steelseries Kinzu V3 nincsenek telebaszva logókkal, de azokat már gamer egérnek nevezem. És még mindig nem egy gamer egértől leszel jobb játékos.
2015. júl. 16. 23:08
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi gyors válaszokat, mentek a zöld pacsik! Köszönöm az ajánlásokat is, annyi lenne még hogy jobban szeretem az olyan egereket amelyeken 1-2 gombbal több van (dupla katt, előre-vissza gomb) mert ezekhez szoktam hozzá de persze nem gond ha egy megbízható, tartós egérről van szó. 7-8 fölé nem szívesen mennék, annyira nem állok jól anyagilag.
2015. júl. 16. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!