Miért van az, hogy itt mindenki GTA V-el akar játszani, belépő szintű géppel?
komolyan, minden oldalon van 1-2 olyan kérdés amiben szerepel a GTA.. miért? értsétek meg, ha GTA-zni akartok, vegyetek konzolt.. "húúú-húúú, konzolos köcsög, csak a PC.." NEM!
a GTA (az egész sorozat) egy konzolról átkonvertált vacak, ha csak nincs 4-500.000 ft od gépre, felejtsétek már el, mert nem fog olyan élményt hozni..
Azért, mert apa még a pc-t se akarja újítani nem még, hogy konzolt vegyen :)
Aki felnőtt ember az nem trükközik hülyeségekkel, hanem vesz egy gépet meg egy GTA5öt azt játszik.
Én úgy tudom, hogy a GTA első két része (felülnézetes) PC-re jött elsősorban, legalábbis konzolon egyikkel se találkoztam még.
Azonkívül PC-n azért szeretik jobban játszani szerintem, mert a korábbi részeket pl. modern konzolra egyáltalán ki se adják. És speciel szerintem a felülnézetes GTA 1 is igen jó játék, nemkell ultrabrutál ötdés HD grafika meg agyonfejlesztett realisztikus fizika hozzá. Arról nem is szólva, hogy a GTA első részében HÁROM(!) város is volt egyben (ráadásul nagyobbak is voltak), a GTA 3-tól pedig mindig csak egy-egy. Megvan a GTA 1-ből mind a három térkép (Liberty City, San Andreas, Vice City), meg tudom mutatni.
Azt meg én se értem, hogy amint megjelenik egy új epizod, amihez természetesen új gép kell (hardverlobbi), egyből rohanjunk a hülyeboltba új masináért...van millió+1 másik játék ami legalább olyan élvezetes mint a "géjtéá öt", és nem kell hozzá egy komplett paksi atomerőmű hogy baj nélkül fussanak.
Először is, mert a PC-t használók 80%-a nem is ért a saját gépükhöz. "Ez ötszázezer forint volt, biztos elmegy rajta minden életem végéig, hiszen drága volt."
Mondja, miközben egy GTX 740 van benne, i7-es processzorral, retek 600W-os "GAMER" táppal, 50k-s alaplappal.
Másodszor normális PC-t összelehet 200-250k-ból is rakni. Nem kell ide 400-500 ezer.
Vannak viszont sokan, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy legyen konzoluk vagy drágább számítógépük. Szórakozni viszont ők is ugyanúgy szeretnének. A játék maga sem olcsó, ha meg nem fut a gépen, akkor bukta a dolog.
Te most már a szórakozásnak a lehetőségét is elvennéd azoktól, akiknek nem telik erősebb gépre, konzolra? Zavar ez téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!