Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAM-ra érdemes hűtőt venni?

RAM-ra érdemes hűtőt venni?

Figyelt kérdés
integrált-tal játszom a GTA V-öt HD-ban Low-on viszi. A RAM-ot múltkor kíváncsiságból megnéztem kézzel és eléggé meleg volt. Nem az a tipikus meleg hanem az a tényleg nagyon meleg. Tehát még egy kicsit melegszik 2-3 fok és már meg sem lehet fogni annyira forró a RAM. Érdemes erre valamilyen hűtőt venni? Elég rá a hűtőborda?

2015. jún. 28. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél házhűtő ventillátor, az hatásos
2015. jún. 28. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet rá venni.

De az hogy neked az forró az még nem biztos hogy a gépnek rossz. A ram alapból magas hőmérsékleten dolgozik. Te már a 80 fokot vagy kevesebbet forrónak érzed.

2015. jún. 28. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Én az 50 fokos hdd-t kiszerelés után percekkel is rendesen forrónak éreztem. Nyilván hdd-nek ez sok, de memóriának semmi, így ez a kézérzékelés becsapós tud lenni.
2015. jún. 28. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Jó hát mondjuk az az 50 fokos HDD az már tényleg sok.

Egy ram teljesen elvan 90 fokon is.

2015. jún. 28. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:
50 fok az már sok egy HDD-nek? Nekem játék közben 40 fok, de volt már egyszer 48 fok is jó pár órán keresztül
2015. jún. 28. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
27%
amig nem fístől addig nem kell aggodni ha fülstől tudod hol a csap viszed a vizet azt be öntöd közé és már meg is oldva a veszély.
2015. jún. 28. 14:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó. Nagyon jó tipp! Próbáltad már a te gépeden?
2015. jún. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!