Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép érdemes egeret...

Számítógép érdemes egeret billentyűt különlegeset venni?

Figyelt kérdés

Láttam olyan yutube videosokat akiknek ilyen 50.000ft-os egerük meg billentyűzetük van.Ezek tudom hogy a játék miatt kellenek de mi az előnye?

Pl mi a különbség egy 2000 és egy 20.000ft-os billentyűzet között?

Őszintén szólva nekem sima 1500ft-os Bill. van egerem meg trust gxt25(ugy hallottam ez jó,nagyon dicsérik)

2015. jún. 27. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Részemről nem. Ugyanúgy földre tud esni,mint a többi.
2015. jún. 27. 07:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Ennyi:D

Az egér az ami talán hasznos ha van valamivel jobb.Nekem jó ez számomra az 1000ft-os Microsoft billentyű is jó

2015. jún. 27. 07:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Minőségibb,több gomb van rajta,jobb az anyaghasználat,jobb a technológia,jól néz ki,több gomb által több funkciója van stb. Ugyan ez billentyűzetnél is kb. Mondjuk nekem is GXT25-öm van :D
2015. jún. 27. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:

legfobb elonye a plusz gombok az egeren, kezrefekvobb kialakitas, strapabiro, aktiv jatekoskent hasznos egy jo eger.

viszont a billenytuzet mar tenyleg szemfenyvesztes.

2015. jún. 27. 07:43
 5/7 A kérdező kommentje:
4.Nekem is ez a véleményem ezért van egerem drágább(trust gxt 25)billentyűm meg 1500ft-os:D
2015. jún. 27. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk laptopom van,de azért beruháznék egy olcsóbb gamer bill.-re mert lenne háttérvilágítása a sötétben és lennének programozható gombok.
2015. jún. 27. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:

A Trust GXT 25 "drágább"? Mennyi is, 3500 Ft? Ne vicceljünk már...

Sokan dicsérik? Igen, a tizenéves Youtube videósok ,akinek még sosem volt jobb egerük.

Vajon miért van az, hogy a hivatásos játékosok mind Razer, Steelseries, Zowie egereket használnak- még azok is, akiknek nincsen egérszponzoruk? Lehet, hogy a drágább egerek mégiscsak jobbak, mint az 1000 forintos Tescósok?

Részben egyetértek azzal, hogy a billentyűzeteknél nem sokkal jobbak a 30 ezresek, mint az ezer forintosak- de ez csak a membránosokra igaz! Egy jó mechanikus billentyűzet olyan kényelmet, sebességet és minőségérzetet kínál, ami minden pénzt megér.

2015. jún. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!