Számítógép érdemes egeret billentyűt különlegeset venni?
Láttam olyan yutube videosokat akiknek ilyen 50.000ft-os egerük meg billentyűzetük van.Ezek tudom hogy a játék miatt kellenek de mi az előnye?
Pl mi a különbség egy 2000 és egy 20.000ft-os billentyűzet között?
Őszintén szólva nekem sima 1500ft-os Bill. van egerem meg trust gxt25(ugy hallottam ez jó,nagyon dicsérik)
Ennyi:D
Az egér az ami talán hasznos ha van valamivel jobb.Nekem jó ez számomra az 1000ft-os Microsoft billentyű is jó
legfobb elonye a plusz gombok az egeren, kezrefekvobb kialakitas, strapabiro, aktiv jatekoskent hasznos egy jo eger.
viszont a billenytuzet mar tenyleg szemfenyvesztes.
A Trust GXT 25 "drágább"? Mennyi is, 3500 Ft? Ne vicceljünk már...
Sokan dicsérik? Igen, a tizenéves Youtube videósok ,akinek még sosem volt jobb egerük.
Vajon miért van az, hogy a hivatásos játékosok mind Razer, Steelseries, Zowie egereket használnak- még azok is, akiknek nincsen egérszponzoruk? Lehet, hogy a drágább egerek mégiscsak jobbak, mint az 1000 forintos Tescósok?
Részben egyetértek azzal, hogy a billentyűzeteknél nem sokkal jobbak a 30 ezresek, mint az ezer forintosak- de ez csak a membránosokra igaz! Egy jó mechanikus billentyűzet olyan kényelmet, sebességet és minőségérzetet kínál, ami minden pénzt megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!