Érdemes a windows 10-re váltani?
Figyelt kérdés
Windows 8-ról. Most felkínálják az ingyenes telepítést.2015. jún. 26. 21:31
2/8 A kérdező kommentje:
És miért nem?
2015. jún. 26. 21:35
3/8 anonim válasza:
Majd ha jön a végleges, mindenképpen. Preview-ra nem. Stabilnak stabil, de semmi értelme.
4/8 anonim válasza:
Leginkább azért mert ezt a verziót még a fejlesztőknek sem szánják. Ha kijön a végleges(plusz pár hét) kiderül
5/8 |Orfeusz| válasza:
Az a gomb csak egy feliratkozást takar, az Insider Preview egy teljesen más történet. Most még nincs végleges verzió. Azt a gombot megnyomhatod, de nincs sok értelme.
6/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Gondoltam, egy gonddal kevesebb, ha már most telepítem egy kattintással... :) Egyre inkább az az érzésem, az informatikusok maguk szórakoztatására csinálják ezeket a fejlesztéseket, mert egy szimpla felhasználót nem érdekelnek, már nem érdekelnek az ilyen használjad, mert van vagy milyen jó, hogy megcsináltuk, pedig neked nem is hiányzott, de szükséged van rá jellegű funkciók.
2015. jún. 26. 21:53
7/8 anonim válasza:
Várj ki. Megjelenés után 1 évig ingyenesen válthatsz majd 10-re, ha eredeti a 8-ad. Megjelenéstől számítva én úgy 2 hónapig várnék, addigra elő szoktak jönni a betegségek, és általában javítani is szokták őket.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom!
2015. jún. 27. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!