Külső merevlemezt érdemes-e most venni vagy jobb lenne ha megvárnám a Windows 10-et, jövő hónap végén?
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 18:50
3/10 anonim válasza:
Akar venni egy kűlső HDD-t, de ha megveszi akkor nem lesz pénze a Windows 10-re jövőhónapban.
4/10 anonim válasza:
jaaaa. Akkor inkább a külső winyó. A w10 még hagy formálódjon az évben.
5/10 A kérdező kommentje:
:-) Kösz, utolsó :-) Nem, csak most, hogy böngészek a merevlemezek közt, látom, ilyen-olyan Windows-szal kompatibilisek, de a Windows 10-zel egyik sem. Oké, az csak később jön ki, de ha már megemlítik melyikhez passzol a merevlemez, akkor - gondolom én - fontos infó ez is. Ennyi :-)
2015. jún. 7. 19:02
6/10 anonim válasza:
ha usbset veszel, azt a windows 15 is fogja támogatni, emiatt ne aggódj.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyébként milyen más lehet még, mint usb-s? Amúgy a Windows 10 tényleg nem izgat annyira, de ki tudja? Lehet, hasra fogok tőle esni és nem tudok majd élni nélküle ;-)
2015. jún. 7. 19:08
8/10 anonim válasza:
Még megsem jelent Windowssal aligha lesz valami kompatibilis hivatalosan. :D
Ezalól kivételt élveznek bizonyos újabb kártyák amik dx11.2-esek, de ezek is csak a DX12 miatt.
100% ha most veszel egy külső HDD-t azt fogja támogatni a Windows 10 is július 29.e után.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát mivel hivatalosan tényleg nem lehet kompatibilis még vele, ezért vagyok itt és kérdezősködtem tőletek :-)
2015. jún. 7. 19:11
10/10 anonim válasza:
Nekem csak a GTA5-el voltak problémák Win10 alatt,a rajtkor gondolom már azzal se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!