Milyen tápot érdemes venni 10-15k-ig?
Olyat szeretnék ami időtálló, tehát egyhamar ne kelljen lecserélni, minőségi(bb) és később egy i5-öt fog hajtani (gép többi részét még nem nagyon tudom, de valószínűleg gtx 570, HD 7870 erősségű kártyák és 8GB ram lesz mellette).
Olyan 550-600W körülit szeretnék, lehet új vagy használt, amelyik jobban megéri.
Moduláris előnyben (már ha van ennyi pénzért :D).
GTX600 es felete (ujabbak) vegyel 570 t ne vegyel tehat
tapnak XFX Pro 450 t keres egy boltot ahol kapni ha pcx.hu vagy ipon.hu n nincs eppen
modularis foleg 550-600 as nincs ennyiert
ha mindenkepp nagyobb kell, bar rosszabul jarsz
FSP Hyper 500, Themaltake Hamburg 530
15ezerig arban ezek vanak a legtobb boltban (ujonan)
de XFX ek is altalaban mindeg erkeznek szoval vard meg inkabb
hardverapro.hu n keres tapot hasznaltan
pl. egy Cooler Master G 500, 600 lehet enyiert, de ez nem modu
15ert hasznalt modu tapot ilyesmiket szep lene talalni
Antec HCG-520M
SeaSonic M12II 520
Corsair VS t is kihuznam
HCN hangos
nem hiszem hogy ezekre lenne szuksege, a tobbi is low budget tap
es "o modularist kert legalabbis elonyben
errol eszembe jutott hogy a Corsair CX 430 M az majdnem anyiert ment par napja mint a sima nem modu valtozata
a felsoroltak kozul akkor lehetne valasztani, ha biztosra tudnank milyen vga t es cpu t fog hasznalni es milyen fejlesztest vett tervbe kesobbre
Amugy itt megemlitenemnhogy erdekesnek talaltam hogy SeaSonic S12II 430 'ara, most amikor a tap arak elege megemelkedoben vannak (mar ahol mar amenyire :D)
szoval ezt a tapot opcsobban latam par napja mint amikor a raider/ctg 550 is 15ezres arban ment
18ezer valamenyi volt
nem rossz..., no persze van valasztek ott mar kicsit de talan az egyik legjobb ha megfelel gepedhez es majdnihoz is, es erre nagy az esely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!