Melyik a piacon kapható jelenleg legjobb Gamer PC? Olyat
keresek amely a végleges Oculus Rift-et simán viszi és
mondhatni az összes nagyobb/kisebb PC játékokat is GOND
NÉLKÜL viszi.
Figyelt kérdés
És olyat is keresek amelyben a legfejlettebb technológia van.
Igen 8db. 8GB RAM kártyát akarok belerakni. És hol lehet utána nézni az ilyen gépházaknak, hogy mégis mi megy/fér bele?
És ezeken kívül még mit kell vennem? (mindent írjál le ha lehet)
2015. jún. 29. 20:43
72/168 anonim válasza:
Csak a gépbe már csak tárolót. Nézz valami SATA3-mas Winchestert, meg M.2-es SSD-t. Minden a Winchesteren legyen, kivéve az operációs rendszer, és azok, amik számodra fontosak, hogy gyorsan induljanak.
2015. jún. 29. 20:49
73/168 A kérdező kommentje:
És a SATA3-mas Winchesterből mennyi fér el abban a gépházban? A M.2-es SSD az mire kell és abból mennyit lehet belerakni? DVD író/olvasó nem kell bele?
2015. jún. 30. 12:39
74/168 anonim válasza:
Rakhatsz bele, ha akarsz. Egy M.2 SSD elég a rendszernek, és még további 6 HDD-t tudsz belerakni, amiket akár sebességnövelés érdekében összehangolhatsz. Ajánlok neked még pluszban az alaplaphoz egy ROG Front Base-t, jól néz ki, és funkcionális. 2 db optikai meghajtónak szánt helyet foglal el, de még marad egy harmadik hely magának a meghajtónak.
2015. jún. 30. 13:29
75/168 anonim válasza:
Amúgy elrontottam, jó lesz az NZXT, a Chaserbe nem fér bele papíron az az alaplap.
És hogyan kell összekötni a HDD-ket? Mi kell hozzá?
És ez mire jó? Méri a GHz-t és az FPs-t, meg mit? ( [link] )
De a NZXT Phantom 820-on 4 DVD író/meghajtó hely van szóval a számláló elfoglal 2db. helyet és még marad 2db. hely a DVD író/olvasónak, igaz?
És melyik a legjobb SSD? Egyáltalán mire van az SSD? De ha lehet a legjobbat keresem SSD-knél.
2015. jún. 30. 14:28
77/168 anonim válasza:
Egy gombnyomással fel tudod turbózni a rendszered. Amúgy valami komoly vízhűtést gondolok a te konfigodba. Igen, 2 hely van, de egynél többet fölösleges belerakni. SSD-nek pl ez: [link] sokkal gyorsabb lesz tőle a rendszer, de csak azt meg pár nagyon gyakran használt dolgot rakj rá, azok lesznek gyorsabbak. Amúgy 36 TB tárhelyet mivel fogsz megtölteni?
2015. jún. 30. 14:46
78/168 A kérdező kommentje:
Azt a 36TB-ot játékokkal és ilyenekkel fogom kitölteni kb. 150-200 játékkal.
És légyszives leírnák nekem az összes elérhető hűtést a géphez pl. processzor hűtés, RAM hűtés, meg ilyeneket. És azt, hogy melyek a legjobbak.
2015. jún. 30. 16:08
79/168 anonim válasza:
Lassabb, mint amit én linkeltem, de így is nagyon gyors. Hűtéshez így fejből nem tudom, hogy a Corsair H100i kompatibilis-e a házzal, de pl az nagyon jó. RAM hűtő nem kell igazából, és akkor rendszerhűtőnek meg, amennyi belefér, annyit lehet bele pakolni.
2015. jún. 30. 16:16
80/168 A kérdező kommentje:
De mégis milyen néven keressek rá pl. az Amazon.com-on, a hűtésre? És az SSD-nél a Pro lassabb mint a másik, miért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!