Melyik a piacon kapható jelenleg legjobb Gamer PC? Olyat keresek amely a végleges Oculus Rift-et simán viszi és mondhatni az összes nagyobb/kisebb PC játékokat is GOND NÉLKÜL viszi.
És olyat is keresek amelyben a legfejlettebb technológia van.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Ez is jöhet:
Corsair 1500W
Ez egy k*b*szott TROLL :))
Vedd elő és azzal játsz. Az ember segítene itt szabadidejében te meg itt szórakozol. Az első normális konfignál írtam neked, ha "komolyan gondolod".
Ez nem komoly.
Ha meg ennyi a zsetonod mert öledbe hullott ne itt majomkodj, menj be az ipon-hoz pl. ahol fel vannak készülve a magadfajtára, ott megkapod a legjobb konfigot :)
Én nem vagyok troll én a kérdésben megírtam, hogy a LEGJOBB GAMER PC-t akarom összerakni ezen mit nem lehet megérteni? Most komolyan ha troll lennék akkor foglalkoznék ilyennel?
Nos, akkor az EVGA GeForce GTX Titan X a legjobb, és az, hogy hány RAM megy egy gépbe azt az alaplap is befolyásolja? Pl. ha én veszek nem 8GB-os RAM-at hanem pl. 16GB RAM-at ebből 8 db.-t akkor azt az alaplap elbírja, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!