Melyik a piacon kapható jelenleg legjobb Gamer PC? Olyat keresek amely a végleges Oculus Rift-et simán viszi és mondhatni az összes nagyobb/kisebb PC játékokat is GOND NÉLKÜL viszi.
Figyelt kérdés
És olyat is keresek amelyben a legfejlettebb technológia van.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 27. 10:16
161/168 A kérdező kommentje:
Látjátok a tervetek pont visszafelé sült el, mert én rohadtul nem vagyok debreceni, de még a közelében sem lakom csak tudni akartam, hogy mikor derül ki, hogy gőze sincs, hogy hol lakom.
És ha kell akkor majd írok nektek privátba és küldök képeket az új gépemről és akkor majd meglátjuk, hogy ki is a hülye.
2015. aug. 5. 09:55
162/168 Trevor. válasza:
Messze van még az, hogy mindennapi dolognak tekintsük az Oculus Rift-et.
163/168 A kérdező kommentje:
Nektek lehet, de nekem nem.
2015. aug. 18. 10:19
164/168 anonim válasza:
"és akkor majd meglátjuk, hogy ki is a hülye."
Mi már mind látjuk :)
165/168 A kérdező kommentje:
Csak rosszul :o
2015. aug. 19. 11:08
166/168 Trevor. válasza:
Lusta vagyok visszaolvasni :P
Miről szólt a vita?
167/168 anonim válasza:
A kérdező eléggé értetlen, és nem fogja fel, hogy nem mindig a legdrágább a legjobb, aztán kirobbant a vita, hogy végül is troll. Na erről.
168/168 A kérdező kommentje:
Most mondhatnám, hogy ti kezdtétek, de nem mondom.
2015. aug. 20. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!