Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a piacon kapható...

Melyik a piacon kapható jelenleg legjobb Gamer PC? Olyat keresek amely a végleges Oculus Rift-et simán viszi és mondhatni az összes nagyobb/kisebb PC játékokat is GOND NÉLKÜL viszi.

Figyelt kérdés

És olyat is keresek amelyben a legfejlettebb technológia van.

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 27. 10:16
 141/168 A kérdező kommentje:
Ha annyira tudni akarjátok kb. fél év múlva szándékozom megrendelni és ha kell küldök még köszönő lapot IS.
2015. júl. 28. 12:20
 142/168 anonim ***** válasza:
Akkor tedd fel a kérdést fél év múlva, rengeteg minden változhat addig.
2015. aug. 1. 12:54
 143/168 A kérdező kommentje:
Ha addig fog akkor LEHET, hogy akkor az akkori legjobbat fogom megvenni. És egy év múlva is ez, UGYAN ÚGY fogja bírni a játékokat.
2015. aug. 1. 16:46
 144/168 anonim ***** válasza:

2 db processzor: [link]

4 db: [link]

2015. aug. 1. 17:06
 145/168 anonim ***** válasza:

Lerí rólad messziről, hogy troll vagy. :)

Miért fél év múlva? Még hiányzik pár dollár? De az ár nem számít, nemigaz?

Álljál már le, nem tudjuk ki vagy így hazudsz, mert gondolod úgyse derül ki, de ha bevallod, akkor se derül ki ki hazudott eddig. Szóval miért nem könnyítesz a lelkeden?

Tedd fel újra a kérdést, mondjuk pl. 1M forintért vagy 5M forintért ki milyen gépet rakna össze, érdekel. De ne hazudozz mert rászoksz a végén és egy szavadat se fogják elhinni majd meglátod.

2015. aug. 1. 17:32
 146/168 A kérdező kommentje:
Megértenétek végre, hogy nem vagyok troll???
2015. aug. 3. 08:52
 147/168 anonim ***** válasza:

Majd ha lesz némi tapasztalatod, akkor már messziről ki fogod szagolni a gyerekeket, mint amilyen te is vagy. Írásaid alapján maximum 15-nek tippellek.

Addig maradsz a hazugság spirálban, amíg ki nem lépsz belőle és be nem vallod. Valld be és máris kapsz egy írásbeli dícséretet a gerincességedért tőlem, de szerintem másoktól is.

2015. aug. 3. 12:51
 148/168 A kérdező kommentje:
Kérdem én: Mégis milyen nyelven írjam meg, hogy nem vagyok troll?
2015. aug. 3. 13:01
 149/168 anonim ***** válasza:
100%
Az ip-címed alapján megvannak az adataid. Hát nem bántásképp, de megnézve a mostani géped típusát és a lakhelyed, kötve hiszem, hogy te több milliós gépet vegyél. Itt a vége a hazudozásnak. Jobb lett volna ha magadtól vallod be...
2015. aug. 3. 14:19
 150/168 anonim ***** válasza:
Egyrészt így gerinctelenség mások után kutatni, másrészt te honnan látod az IP-címét?
2015. aug. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!