Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a piacon kapható...

Melyik a piacon kapható jelenleg legjobb Gamer PC? Olyat keresek amely a végleges Oculus Rift-et simán viszi és mondhatni az összes nagyobb/kisebb PC játékokat is GOND NÉLKÜL viszi.

Figyelt kérdés

És olyat is keresek amelyben a legfejlettebb technológia van.

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 27. 10:16
 131/168 anonim ***** válasza:
bocsánat elírtam.a videókártyából lehet több nem a proci hűtőböl.
2015. júl. 19. 07:46
 132/168 anonim ***** válasza:

Nem tudsz segíteni, mivel

1. vagy kamu a kérdés

2. vagy nem tiszta a kérdező feje és pl. nyert a lottón, most pedig szórja a pénzt

Személy szerint az elsőre tippelek, kezdő számítógép zseni összeírja, milyen gép lenne a legjobb a világon. Láttam már egy-két hasonló kérdezőt, hogy a pénz nem számít és mi lenne a legjobb gamer gép, közbe elárulta hogy csak érdeklődik, azaz mások idejét rabolja.

2015. júl. 19. 08:13
 133/168 anonim ***** válasza:
Énis gyanakodtam rá.De manapság vannak ám sznob pénzelt parasztok akik arra esküdnek hogy "minnél drágább annál jobb" vagy netán egy pénzelt kisgyerek akivel a szülei annyit foglalkoznak hogy megvesznek nei mindent
2015. júl. 19. 23:54
 134/168 A kérdező kommentje:
Ebből az egyik sem igaz, mert én tényleg komoly kérdező vagyok.
2015. júl. 23. 09:18
 135/168 anonim ***** válasza:

Idefigyelj, ha te komoly lennél, akkor már rég elverted volna a pénzed hülyeségre ezzel a gondolkodásmóddal.

Azt se tudod felfogni, mi az hogy legjobb. Van 2M forintért is processzor, 16 magos, nem kell inkább az bele?

2015. júl. 23. 09:37
 136/168 anonim ***** válasza:
Kamu kérdező vagy. Fogadjunk valami 12-13 éves kis kölyök, aki unatkozik otthon, mert a szülei nincsenek otthon, és egyedül érzi magát. Itt akarja megkapni azt a fegyelmet, amelyet otthon nem kap meg, mert így legalább valaki figyel rá, nem úgy mint otthon. Légyszíves fejezd be a trollkodást, és keress barátokat
2015. júl. 23. 09:52
 137/168 A kérdező kommentje:
Ti nem tudjátok felfogni azt, hogy N E M V A GY O K T R O L L ! ! !
2015. júl. 25. 13:44
 138/168 anonim ***** válasza:

Akkor mégis ki vagy?

Fogalmatlanul idejössz hogy egy játékra keresel gépet, aztán 6 vinyó meg 4 csúcs kártya meg minden kell bele ami a legdrágább, semmi sem számít.

Akkor mond már meg, mikor rendeled meg a gépet? Tudsz majd küldeni egy rendelési lapot vagy számlamásolatot, ahonnan rendeled?

Persze hogy nem. Vagy bizonygatod itt még egy darabig hogy dehát te komoly kérdező vagy, másik gerinces lehetőség bevallani az igazat és elnézést kérni azért, hogy mások idejét rabolod.

2015. júl. 25. 13:51
 139/168 anonim ***** válasza:
52%
Én már megírtam, hogy foglalkozni fogok ezzel a kérdezővel, még akkor is, ha troll. Ha pedig nem troll, akkor lesz egy tökély gépe, van mit foltozgatni rajta.
2015. júl. 25. 15:54
 140/168 anonim ***** válasza:

A tökély az két dolog kombinációját jelenti, ugyanis olyan nincs, hogy minél drágább annál jobb.

Ha 100% teljesítmény 100 egységbe kerül, akkor ha 90%-ot ki lehet hozni 50 egységből, akkor ez utóbbi a tökély, nem az első.

Ugyanis ez nem egy statikus, állandó dolog, mint pl. hogy valaki csináltat parafa padlót, az nem lesz 3 év múlva "elavult".

De a PC igen. És ha ma kihozok 50 egységből 90%-ot, akkor 3 év múlva ráköltve a most megspórolt 50 egységet 150%-on leszek, míg az eredeti 100 egységbe kerülő gép maradt 100%-on.

Remélem a gondolatmenet érthető. Én 98%-ra mondom, hogy troll a kérdező, legalábbis remélem, különben bolond milliomos... :)

2015. júl. 25. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!