Melyik a piacon kapható jelenleg legjobb Gamer PC? Olyat keresek amely a végleges Oculus Rift-et simán viszi és mondhatni az összes nagyobb/kisebb PC játékokat is GOND NÉLKÜL viszi.
És olyat is keresek amelyben a legfejlettebb technológia van.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
De írtam, hogy a lehető legjobb Gamer PC-t akarom összerakni. Ahhoz megmondhatom elengedhetetlen az a 40%, nem?
De mégis melyik a legjobb RAM szállító? (Mert az egy dolog, hogy SZINTE mindegy, hogy milyen, de ha én mégis egy olyat választok ami nem egy ilyen gépbe való akkor az nem túl jó. Szóval?...
Akkor megvan a:
NVIDEA Geforce GTX Titan X videokártya
Gigabyt Z97X Gamer 7 alaplap
Corsair Dominator Platinum RAM-ok
Intel Quad Core i7 4790K processzor
Akkor most a ház jöjjön, abból melyik a legjobb lehetőleg ami csökkenti a hangokat.
Ja most már akkor értem mik az elvárások, a legjobbat szeretnéd.
HÁZ (50E)
Corsair 1500W táp (130E)
Asus Rampage V Extreme alaplap (150E)
i7-5960X (300E)
8x8gb DDR4 (290E)
4db EVGA GTX TITAN X (4x470E=1.680E)
2db Kingston HyperX Savage 960gb (2x160E) Raid-be kötve
Akkor még a hűtők, stb., kell egy külön sötétíthető szoba, ahova el lehet helyezni egy UHD projektort. Automata világítás, fotel, egyebek.
Az ár 20%-árt szívesen beüzemelem és kitalálom neked a részleteket priviben megbeszéljük, ház átalakítás/kivitelezés sem gond. OKÉ????
Ezek jöhetnek:
Asus Rampage V Extreme alaplap
i7-5960X
Rendben? Tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!