Játékra videókártya ötlet?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy uj videókártyát 60000 Ft-ig.Főkénr játékra használnám úgyhog jó lenne egy erősebb fajta. Valaki tudna valamit ajánlani? ((Játékok amivel játszani szeretnék: GTA 5, AC4 esetleg AC5, Far Cry 4, Witcher 3, Battlefield 4 / Hardline)) Olyan videókártya kéne ami ezeknél a játékoknál élvezhető játékélményt ad.2015. máj. 20. 21:41
1/7 anonim válasza:
nVidiás vagyok ugyhogy GTX 960 de ha van itt egy amd-s szerintem tud jobbat mondani.
2/7 anonim válasza:
Itt egy AMD-s. R9 270X VAPOR-X tulaj vagyok Watch Dogs maxon megy lagg nélkül.
R9 270X
R9 280
R9 280X
A harmadikban már nem vagyok biztos hogy belefér a keretbe!
3/7 anonim válasza:
r9 280 vagy gtx 960 de milyen tápod van?
4/7 anonim válasza:
GTX960 ha jól tudom erősebb, mint az R9 280. Ha találsz jó áron Nvidia kártyát azt, ha nem, maradj az AMD-nél. Az is bőven jó..
5/7 anonim válasza:
GTX960 vagy R9 280
Hol az egyik,hol a másik az erősebb.
6/7 anonim válasza:
gtx750ti tökéletesen jó erre, hogy élvezhető eredményt adjon.
feláras gtx960-at nem éri meg megvenni, ha 3 hónap után úgyis úgy fog dönteni az nvidia, hogy obsolete-be helyezi a terméket, mint a többi csúcskategóriás kártyájánál a múltban eddig tette.
7/7 Trevor. válasza:
#6 Nekem GTX 750 Ti-m van, de hidd el, sokkal jobban örülnék egy GTX 960-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!