Lefagy a számítógép vagyis csak a kép valami ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a bajom, hogy van egy haverom és neki van egy gépe ami elkezdte azt csinálni, hogy lefagy win 7 telepítésnél is de ha véletlen az sikerül akkor a windows betöltésekor.. Megnéztem a vinyót az én gépembe az hibátlan aztán mivel 2 DDR 3 as ram van bent kivettem az egyiket meg a másikat akkor is ezt csinálta. Aztán elvittem a videokártyámat és tökéletesen megy vele a gépük 2 napja csak annyi, hogy egy játéknál valami illesztőprogram hibát írt ki. Az ő videokártyájukat beleraktam az enyémbe és az a vicces hogy az én gépembe 2 napja megy az ő videokártyájuk hibátlanul.. Ilyenkor most mivan mi lehet a baj??2013. nov. 11. 15:43
2/4 A kérdező kommentje:
A táp az szinte új.. És ma vittem vissza az ő videokártyájukat a gépbe már kb 8 órája megy hiba mentesen.. Én nem értem ezt ha valaki látott már ilyet vagy van ötlete az írjon!!
2013. nov. 11. 22:12
3/4 levis56 válasza:
Jó pár embernek már segített,húzd ki vedd ki az összes hardvert, csatlakozót, kábelt a helyéről majd dugd vissza,ha így sem jó vidd szakemberhez.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezvolt az első dolog! Most 2 napja megy a régi vidikarival!
2013. nov. 12. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!