Miért torz a monitoron a kép, ha az NVIDIA driverét használom? Van rá megoldás?
Win7-et feltelepítem, és beállítok 1280x720-as felbontást. Tökéletes a kép.
NVIDIA driver telepítése után pedig a képernyő alján és tetején 4-5cm-es fekete csík lesz, és a kép összenyomódva torzan jelenik meg.
Ismét be kell álltani a felbontást és a szín menyiséget +a frissítési gyakoriságot
pl:1280x720/75hz 32bit
Már megtettem, újra indítottam. Semmi.
Másik gépen más konfiggal és monitorral is ugyanez van.
Monitorról és vga kártyáról tudnál mondani valamit
tipu ?
A helyzet az, hogy két laptoppal is hasonló a probléma, bár azok nem NVIDI-ások.
Tehát a WIN7 beépített driverével az 1280x720 felbontás tökéletesen kitölti a monitor képernyőjének 100%-át.
Telepített driverek esetén ezen a felbontáson (és persze több másikon is) a kép hol többet, hol kevesebbet, de összenyomódik.
Az LCD monitorok esetén a windóz felismeri a képernyő paneljének felbontását és ez alapján 3-4 képaránynak megfelelő felbontást javasol.
Én olyat próbálok, ami elvileg egy nem hozzáillő képarány, de e a WIN7 gyári drivere mégis simán átlépi ezt a problémát és teljes megjelenítést biztosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!