Minek a magas gépigény, mire fel a 70 ezres vga?
Figyelt kérdés
A Watch Dogs nevű játéknak miért van olyan elképesztően nagy gépigénye? Mikor az "egész" játék tekintve a Grafikát, Fizikát egy nagy vicc!!:) Nem kötekedni akarok, de ott a 40 gigás Wolfenstein: The Old Blood, GTA 5, Battlefield 4 meg hasonlók, amiknek szerintem tök elfogadható a gépigényük. És jól, gondosan optimalizáltak! Nem is vagyok egy "felháborodott" gamer akinek nem megy vagy esetleg akadozik, a gépem ugyan is elvinné max grafikán 70-80 fps-el de Játszottam már vele ps-en pc-n is és komolyan mondom ilyen undergound 2, meg san andreas keveréke :D a fizika meg, hát az meg említésre sem méltó! Szóval ha már szép grafikát élethű fizikát jó atmoszférát nem tudtak teremteni mért nem lett a gépigénye fele ekkora? Vagy ez politika?2015. máj. 8. 15:23
11/17 A kérdező kommentje:
Még sosem telepítettem azt a makett city 3.0-át nem is áll szándékomban viszont azért nem hiszem hogy gondot jelentene a processzoromnak ami még ma is sok üzletben 68 körül mozog. Igaz a 250x nem egy kimondottan erős gamer cucc, de elbánik a sok optimalizálatlan sz*rral is. De ezt még optimalizálatlannak sem nevezem egyszerűen csak egy telefon grafó:D egy sony z4 majd viszi már akadásmenetes az ilyen grafót! áháháháháXD
2015. máj. 8. 20:53
12/17 anonim válasza:
Te most komolyan, hány éves vagy? Először írod hogy nem megy jól, aztán meg hogy fel se raktad.
Gondolom torrenttel p*csölődsz, ami 90% hogy még a megjelenéskori gané verziót tartalmazza. Azóta sok minden változott.
13/17 A kérdező kommentje:
A kérést olvasd és látod hogy még saját gépre nem telepítettem, elég volt videót látni róla. Mellesleg újságot olvasok előtte, fórumokat videóteszteket nézek mielőtt valamit megveszek. Sokaknak akad ezt mondtam, még ha elragadtatva is.. 24 vagyok.
2015. máj. 9. 12:01
14/17 anonim válasza:
Szal' fel se raktad, és gyiken panaszkodsz hogy milyen sz*r. Taps. Miért is van erre szükség?
Amúgy ha nem tetszik valami, miért pazarlod rá a saját energiádat? Nem arról van szó hogy a rossz dolgokat nem kell negatív kritikával illetni, hanem arról a saját idődet pazarlod azzal, hogy olyan dolgot szapulsz amiről csak szekunder információd van.
15/17 A kérdező kommentje:
Majd te mondod meg nekem hogy mire pazaroljam az időm? Te ne pazarold rám az időd. Főleg ha valamit nem tudsz elfogadni, mégpedig a kritikát és jogos véleménykinyilvánítást. dá.
2015. máj. 10. 23:05
16/17 anonim válasza:
Édes istenem... inkább nem mondok semmit. Napi kiégés neten kipipálva.
Üdv!
17/17 A kérdező kommentje:
Ne pazarold rám az időd. Hát nem fogod fel? Vagy csak a feltett kérdésre nem kéne, Nekem? Na ugye hogy ugye.
2015. máj. 11. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!