Minek a magas gépigény, mire fel a 70 ezres vga?
Azért lett a grafikája ilyen mert:
- A "hűdeszuper nextgen" Konzoloknak el kell bírnia. (Látszik, hogy a PC-t visszahúzzák.)
Ha pedig konzolon megkapják a gagyi grafikát PC-n pedig a jót kinézem, hogy perbe fogják őket a vásárlók megtévesztéséért. (Bár így is megtévesztettek minket az E3-on.)
Azért ekkora a gépigénye a grafikája ellenére:
- Mert... (kérlek) így hardvert kell vásárolnunk, ami pénzbe kerül, és az NVIDIA akik pénzelték a WD csapatát így + pénzhez jutnak.
Egyszerű logikát követve.
A gépigénye nem nagy, a játék viszont nagyon sz*r port lett. E3-on mutattak szép bejátszásokat meg videókat meg mindent, hogy minden létező ember rohanjon és előrendelje.
Erre mikor kijött kaptunk egy gagyi XBox portot, mert ez történt. A játékot úgy emelték át PC-re, hogy a legtöbb optimalizációs lépést kihagyták, sőt még a grafikából is vissza kellett venni, nehogy szebb legyen mint a konzolos verzió, mert az meg milyen már.
Nem véletlen született meg a "Keep on digging Ubisoft". Az utóbbi években nagyon sz*rnak bele a játékaikba.
Viszont érdekes, hogy csak most merült fel benned ez a kérdés. És a San Andreashoz meg Underground 2-höz hasonlítani a grafikát enyhén szólva is túlzás. Viszont tény, hogy lehetett volna szebb is és jobb is.
De most az csak annyit tudok mondani mint mindig, ne rendeljétek elő a ki**szott játékot, csak akkor vedd meg ha kijött, és látod, hogy mit tud, és tényleg megéri megvenni. Csak így lehet elérni a játékipar hanyatlásának végét.
1:43-tól nézd körülbelül 1 egész percet. És tedd a szívedre a kezed, és mond ki: Igen a 2006-os gta 4 szétalázza, nem beszélve a 2008-as mafia 2-ről ÁMEN! :)
A KÉT EMLÍTETT JÁTÉK: gta 4 maffia 2 2gb meg 4gb max gépigény. eh.. eh..
Elnézést rossz linket adtam :D
0:14-től nézd kb egy percig. Szerintem szánalmas ami a vas igény illeti!
1. vagyok
7.
És valóban, de tudod mit, mondok én olyat, amit a konzol nem fog vissza.
Igaz, hogy MMO, de akkor is.
Black Desert Online...
Egy konzol nem fogja vissza, látod, milyen brutál a grafikája, és Ajánlott Videokártya tudod mi hozzá? (Amikor még én olvastam.) GTX 650.
Érted egy 650.
https://www.youtube.com/watch?v=NodyjxdidMU
Főleg, ha a füves tájat megnézed.
+ A karakterek kinézetét is összehasonlíthatod (ami nálam a játék húzóereje a Harcrendszeren kívül) egy WD-vel.
És akkor egy ilyen játéknál ajánlott (nem minimum) a GTX 650.
R7 250x-el te nem fogsz 60 FPS-el jó grafikán WD-zni. :)
De amúgy a konzol verziókat is javítgatták, ma már minden játék így működik. Ennél jóval hitványabb optimalizálásnak nevezett sz*r is van. Megjelenéskor hulladék volt, de már nem az.
És még ha van is nála szebb, attól függetlenül még jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!