Az új,53 ezres gépemen nem megy a GTA IV, mit tegyek? Ha lehúzok minden grafikai beállítást, akkor is szaggat, akad, szar.
Konfiguráció
VGA: Ati X1600 512 mb
CPU: Intel Celeron G1620 2.7 GHz
RAM: 2 GB
lehet, hogy vmiért a beépített inteles grafikus vezérlőt használja a játék, ellenőrízd az ati drivert.
egyébként ezzel a konfiggal (főleg win7 alatt, neked inkább xp kellene) alacsony beállításokkal kellene mennie "tűrhetően".
53 ezerért vetted ezt a gépet? XD
én a régi gépemet tudtam eladni 20-ért és az 2 magos 3GHz és 3 GB-os volt!
Egyébként mit vársz?A sulimba vannak ilyen gépek és nem nagyon sok dolog fut rajtuk! max gta san andreas.Én vártam volna egy kicsit kb 120ezer ért raktam volna össze.
Szia!
Sajnos a géped nem felel meg a gta 4 minimális gépigényének, ettől függetlenül a gta 4 nagyon rosszul optimalizált játék így az erősebb gépeken is gyengén fut sajnos. Ez nem jelenti azt, hogy a számítógéped rossz, szimplán nem erre a célra lett konfigurálva.
Én 50000-ért vettem nyáron 2x ilyen jót ha, nem 3x ...
Dual core 3.2 ghz
4gb 1066mhz
Asus gf 9800gt 1gb ddr3 256 bit
Gigabyt alap core 2 quad támogatás max 4gb ram ( sajna :'( )
Szép asus házban, lg gravíros dvd író, 500gb hdd, 430W hkc (nem ismert márka de nem rossz (nyilván chiftechez ne hasonlítsd..))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!