Miért melegszik pasztázás után a proci?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen konfigom.
aplap:ASRock 960GM-GS3 FX
Asus HD 7770 1 gb DDR 5 karim
6 gb ddr 3 ram
Fsp Hexa 400 -as.
Fx 6100 as proci
Terhelés alatt nagyon melegszik tegnap telepítettem fel a Project Cars - játékot és kikapcsolt tőle a gép.
Ma ismét Újra pasztáztam néztem Core -temp progival és kb 10 perc után 75 fok volt ami szerintem drasztikus, ki van takarítva gép frissen pasztázva, ház viszonylag jól szellőzik.Mit gondoltok mi lehet az ami miatt a komolyabb játékoknál túl melegszik, avagy leáll a gép.?
köszi előre is
2015. máj. 8. 13:20
11/16 A kérdező kommentje:
5 perc játék után 65-71 között :/
2015. máj. 8. 14:55
12/16 A kérdező kommentje:
ugyan úgy 75 fok megprobálhatom én is amit írtál hogy szétkenem azt a mennyiséget amit írtál hátha kisebb lesz ha nem jó akkor már nem tudom
2015. máj. 8. 15:02
13/16 A kérdező kommentje:
Így szétkenve 69 fokos az jó még?
2015. máj. 8. 16:07
14/16 anonim válasza:
Elmegy. Gépház hűtésed van?
Kezdj el gyűjteni egy procihűtőre.
15/16 A kérdező kommentje:
nincs, akkor csak a gyári hűtőt kéne cserélni ? és kb milyent ajánlanátok, köszi mindenkinek a segítséget megy a zöld mindenkinek
2015. máj. 8. 16:58
16/16 anonim válasza:
Coolermaster hőcsöves 9cm ventilátorral 60c fölé nem megy a mag. Egyébként lehet hogy túl van feszelve a cpu-d szerintem. Nézd meg bios-ban hogy mi az ábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!