Mi baja lehet a gépnek és miért melegszik ennyire?
Már egész rég előjött a probléma, valamikor elmúlik, valamikor pedig újra előjön.
Azóta meghalt benne egy winchester amit kicseréltünk.
A probléma a következő: Amikor nincs semmi baja, nem lassú stb.., akkor a videókártya és a proci hűtőbordája is hűvös, de mikor előjön a probléma, akkor egyből elkezd forrósodni mindkettő.
Eddig előjött, elmúlt, de mostmár folyamatosan forrósodik és ez hatással van a működésére is.
Lassú nagyon a gép, a játékok szaggatnak, laggolnak, az egér néha így szaggatva megy (Ilyenkor ha valami hang megy a gépen pl.: zene, akkor az teljesen eltorzul ilyen nagyon durva géphanngá...) és ilyenkor már muszály ujraindítani a gépet, mert teljesen használhatatlan.
Néha kikapcsol magától, gondolom a proci vagy a videókártya kapcsolja le a magas hőfok miatt...
Már levettem a gépház oldalát, hogy szellőzzön és tettem be a tetőbe egy 12-es ventilátort, hogy fújjon levegőt a gépbe. A videókártyának és a procinak is külön ventilátorja van és még egy ilyen kis usb-s vetilátorral is hűtöm kívülről, de semmi hatása...
A gép nem poros, mert gyakran takarítom, főleg mióta levettem az oldalát.
a gép ilyen kb.:
AMD Athlon 64X Dual Core Processor 4400+ 2.29 GHz
Ram: 2GB DDR2
Videókártya: ASUS GeForce GT220 1GB DDR3
Winyó: Western Digital 500GB, 64MB Cache
Táp: 450W Codegen
Windows7 Profesional SP1 x86
Szerintetek? :/
750W os volt benne, de egy villámcsapás kinyírta a régit és ezt tették bele helyette a szervízbe...
Akkor azt mondod az lehet a baj?
Lehet igen, hogy nem tud megfelelő tápellátást biztosítani a gépnek.
[link] pl. innen akármelyik sirtec vagy FSP belsős megteszi.
Nem rég lett telepítve és minden rendszerrel ezt csinálja, legyen az XP vagy win7 vagy akármi.
A takarítás gyakran történik és kb két napja pasztáztam újra, de ugyanolyan meleg.
Szóval, akkor valószínűleg a táp okozza ezt.. xd
xDD Codegány :D
Najó köszönöm a sok választ! ment mindenkinek a zöld! :D
Szerintem veszek egy tápot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!