Leonidas2000 kérdése:
Mért melegszik fel nagyon a gépem ha játszok a maffia 2-vel?
Figyelt kérdés
Hangosabb lesz és legfőképpen a merevlemez felmelekszik (56 C) , de a videókártya is felmegy 60 -66 fokra2015. máj. 6. 19:55
1/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy csak egy játék alatt melegszik fel ennyire a merevlemez. Amúgy valószínűleg régi típusú házad van és a kártya közel van a HDD-hez, így az fűti fel, ahogy nincs légmozgás.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak akkor tapasztaltam a melegedést
2015. máj. 6. 20:03
3/10 anonim válasza:
60-70 fok vga-nal nem olyan gáz.
4/10 A kérdező kommentje:
De a merevlemeznek már sok , amúgy a kártya nincs közel a kártyához. [link] ilyen házam van
2015. máj. 6. 20:10
5/10 anonim válasza:
Tök mindegy, mert innen megmondom, hogy áll a levegő a házban.
6/10 A kérdező kommentje:
És ezen , hogy tudik változtatni?
2015. máj. 6. 20:19
7/10 anonim válasza:
Tetszik, amikor pánikba esnek emberek, mert szobahőmérséklet fölé megy a GPU. :) Mi lesz hangosabb? A HDD vagy a hűtő? Ha a HDD, akkor valami gáz lehet vele, cseréld le. Ha nem, akkor egyszerűen nem mozog eléggé a levegő a házban és a CPU meg a GPU miatt felmelegszik minden. Egyébként 56 C-nál sem lesz semmi baja egy egyébként ép állapotban lévő merevlemeznek.
8/10 anonim válasza:
Szedd szét a gépet, és takarítsd ki! Mindjárt lemegy a hőmérséklet akár 10 fokkal is!
9/10 A kérdező kommentje:
Amikor megvettem azt mondták , hogy "ki van takarítva és pasztázva" , de azért megnézem. Amúgy én olyan ember vafyok , aki nagyon aggódik a gêpéért xd
2015. máj. 6. 21:31
10/10 A kérdező kommentje:
Az lehetséges , hogy azért melegszik a hdd mer már alig van rajta hely?
2015. máj. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!