Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az AMD FX X8 8300 processzor jó?

Bence2601 kérdése:

Az AMD FX X8 8300 processzor jó?

Figyelt kérdés

Egyszer szeretnék egy erősebb gépet összerakni játékokhoz.

És a processzornál utánanéztem kicsit, az Intel jobb minőségű mint az AMD, viszont drágább is! És én AMD-t szeretnék mert olcsóbb. Aztmondták nekem hogy az AMD vacak és hogy inkább ne.. És azért szeretném itt megkérdezni hogy valaki tapasztalatból tudja-e hogy vegyek-e olyat vagy inkább ne?

2015. máj. 2. 13:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szívesen és sok sikert az i5-höz. Nekem 13 évesen még nem is volt gépem :P
2015. máj. 3. 15:04
 22/25 anonim ***** válasza:

Az AMD FX X8 8300 tökéletes mindenre.Az Intel 8magos processzorai 200 000Ft körül vannak, míg az AMD 8 magosai csupán 35 000Ft és ugyan az a teljesítmény! Hiába, de mert az intel jobb stb..,nem jobb annyival, mint, amennyivel drágább!

A legfontosabb pedig az, hogy az AMD alaplapok támogatják a régi AM3 és az újabb AM3+ foglalatos processzorokat egyaránt, míg az Intel generációnként változtatja a foglalatokat, ez sem egy elhanyagolható szempont!!

Ha 5,6 év múlva elromlik az alaplapod vagy a processzorod, akkor vehetsz mind a kettőt! Az Intel 6Th. I5 ösök 55 000Ft tól kezdődnek, a hozzá való alaplapok, pedig 35 000Ft ba, szóval egyáltalán nem jó választás az Intel, persze a milliomosoknak igen, de azt kell, hogy mondjam, akinek van egy kis esze, az AMDt vesz!

2016. aug. 19. 14:37
 23/25 anonim ***** válasza:

Még valami.Az AMD gyári hűtői sem gyengébbek semmivel, mint az Intel gyári hűtői, szoval ez is téves..!

Nem kell az AMD t szídni, mert nem sokkal marad el az Inteltől és negyed annyiba sem kerül!

Nem véletlenül raktak a Ps4-be AMD processzort, ja, és a Ps4 játékra való, ha jól tudom!

2016. aug. 19. 14:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Érdemes ezt a cikket elolvasni.Az Intel jobban számol, de játékra 50%al nagyobb teljesítményre képes az AMD, szóval, ha játékra veszed, akkor az AMD jobb választás!

[link]

2016. aug. 19. 14:57
 25/25 anonim ***** válasza:

A másik meg az, hogy játékoknál szinte semmit nem számít a processzor, mert általában minden játékra bőven elég a két mag is, teljesen felesleges azért 4 vagy 8 magos proceszorokat venni..

Nekem van egy bóvli AMD AThlon2 dual processzoron, két magos, 3,2Ghz és a két gigás videókártyámmal minden játék tökéletesen fut! A processzor játékoknál szinte semmit nem jelent.. Videókártyát vegyél erőset, ha játszani akarsz..

2016. aug. 19. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!