Mi a véleményetek a AMD A10 X4 5800K FM2 box processzor-ról és a benne lévő AMD Radeon HD 7660-ről?
Pár hónapja használom, de eddig csak pozitivvan csalodtam benne. Megfelelö rammal a benn lévő IGP (számomra legalábbis) nagy teljesitménnyel bír. Mai napig megjelenö játékok simán mennek 1920*1080as felbontáson (gyártofüggöen medium/ultra beállításokon).
konfigom amivel használom
alaplap: gigabyte GA-F2A55M-DS2
APU: AMD A10 X4 5800k
ram: 4GB Kingston HyperX Fury 1866Mhz CL10 (már uton van a párja és elvileg 128biten továb nö az IGP teljesítménye)
HDD: WD Caviar Blue 500GB 7600RPm Sata3 600GB/s
Táp: Xilence Performance C 400W (rendelésnél elnztem a csatikat és nem volt 100%ban kompatibilis a lapommal, d egy kis hozzáértéssel /csatlakozocsere/ megoldottam a 4*2es csati hiányát, igaz igy nincs 3*2esem és 2*2es+4em de nincs is rájuk szükségem)
Ház:Akyga AKY309BK
Win7 Ultimate 64bit rendszer és teljes mérékben megvagyok elégedve a konfiggla minden formában. Nem vagyok eg yoylan gamer akinek kell az ultra HD felbontás minden 100%ra pakolva. Megelégszem FHD+ High/Ultra beállításokkal Antialising nélkül és ha kell még az árnyékokon is képes vagyok kicsit sporolni (ultrárol nyugod szivvel lehuzom akár még mediumra is)
Eddig igy 4gb rammal a legpörgetöseb game szerintem a BF4 és a Watch Dog volt, de mindkettö ment közepes beállitásokkal 1920*1080on 30-60FPS között zökkenömentesen. Az alaplapomon van eg yksi hiány, hogy nincs hdmi viszont egy 1000ft-os aranyozott csatis DVI-HDMI átalakítóval ez is megvan oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!