FX 6300 + ASUS GTX 750 TI-hez elég egy Corsair VS450W táp?
Már a CWT sem ajánlott?! Oké, hogy nem egy Seasonic vagy Delta vagy FSP, de azért egy jó középkategóriát szokott hozni a Channel Well is szerintem. Ennek már egyben hagyott 12V ága van, ami erős is, jó a hatásfok, stabilak a feszkók, mi a gond?
Oké nekem egy VX450 van, ami Seasonic beles meg 5 év garit adtak rá és már 7 éve vettem, akkor sem volt olcsó. Most az XFX Pro 450 vagy TS 450 valóban megérhet egy kis felárat, de kíváncsi vagyok, hogy a VS 450 miért nem ajánlott kategóriás? Megbízhatatlan? Kispórolt alkatrészes? Hangos?
Ez alapján nincs kettéosztva sem:
# 5
Én a prohardvert olvasom mindig az alapján jutottam erre a javaslatra, nincs vele saját tapasztalatom egy XFX Core Edition 80+ 850W al hajtom a gépem mert régen i7 930+5870+5970 mellé szükségem volt a nagy tápra, eladni meg nem akarom, úgyis csak buknék rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!