Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vajon mi történt? Pár napja a...

Vajon mi történt? Pár napja a sz. -gépem nem ismeri fel a "300Gb. külső HDD-t", meg a "Canon" nyomtatót se. A kisebb USB stik-et (1Gb. ; 4Gb. ; 8Gb. ) viszont felismeri.

Figyelt kérdés
A HDD-t kiprobáltam egy másik gépen ott működött. Az OP. Renszerem Windows XP; amit ujra telepitettem, és semmi. Mi történt? Hogy lehet kijavitani a hibét? Megjelent egy hibaüzenet A WINDOWS LEÁLITOTTA AZ ESZKÖZT MERT AZ PROBLÉMÁKAT JELZET ( Kod 43)

2015. ápr. 22. 08:42
 1/5 Tengor ***** válasza:

Mindegyik portban így viselkedik?

Ha minden drivert feltettél, akkor lehet, hogy döglődik az USB vezérlő az alaplapon (vagy az őt befogadó északi híd).

Próbáld meg egy live oprendszerrel is, hogy ott mit produkálnak!

2015. ápr. 22. 08:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyik USB-porton sem működik.

Az XP helyére feltelepitettem a Windows 7, és ez sem ismerte fel a külső hérdot sem a myomtatót.

2015. ápr. 22. 09:39
 3/5 donfetibo ***** válasza:
Az usb kábel jó, nekem is volt ilyen problémám és a kábel volt a rossz és tuti, hogy jól van fel rakva az usb drivere, mert ha nem akkor is jelentkezik ez a probléma!!!☺☻
2015. ápr. 22. 09:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Az USB kábel jó mivel hogy egy másik géphez csatlakoztatva a hard-ot, ott jól működk
2015. ápr. 22. 09:53
 5/5 Tengor ***** válasza:
Akkor elszállhatott a vezérlő. PCI-os USB portokkal időszakosan tudod orvosolni a problémát, de hosszabb távon egy új alaplap / gép a megoldás.
2015. ápr. 22. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!