Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet érdemes...

Milyen fényképezőgépet érdemes választanom, ha szép portrékat és kisebb dolgokról pl. virágcsokor jó képet szeretnék készíteni?

Figyelt kérdés

25.000 Ft alatt. (Ne mondjátok, hogy gyűjtsek még!)

Nagyon sok fényképezőgép van ebben az árkategóriában, és én a legmegfelelőbbet szeretném.

Szeretném, ha sok beállítás lenne rajta, fényviszonyokhoz stb.

Barátnőmnek Sony DSC-valamilye van (:D), az mondjuk tetszik, de várom az ötleteket, vagy szempontokat, ami alapján dönthetek!

2013. dec. 22. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A portrék és csendéletek egyik legfontosabb eleme a világítás. Olcsó géppel is lehet szép képet csinálni róluk, de kell 3 vaku, állandó fények, egy fotóállvány, whitebox.

Az egész lényegével nem vagy tisztában kicsit olvass utána.

2013. dec. 22. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem fotós akarok lenni, csak nem akarok megvenni húszért egy olyan agyonreklámozott cuccot, amin ha vakuzok egy nagy fehér folt lesz az arc helyén, két pöttyel a szemeknél.

És nem véletlen kérdezek másokat, én nem értek a fényképezőgépekhez, de remélem, hogy akad itt aki igen, és segít nekem választani.

2013. dec. 22. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetően nincs különbség ebben az árkategóriában.

Próbálj olyan gépet venni, amiben kevesebb megapixel van. Hidd el, jobban jársz, és 10mp is bőven elég nagy.

25 ezerért szerintem nagyon sok beállítást nem fogsz kapni. Vagy a programmódokat érted alatta?

Sajnos a fényképezés olyasmi, amihez valamennyire érteni kell, hogy elkerüld ezeket a hibákat. Ha belevakuzol valakinek az arcába, az egy nagy fehér folt lesz.

Canon, Nikon, Sony, Panasonic belépő modelljeivel biztos nem jársz rosszul.

2013. dec. 22. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Szerintem egy Sony DCSW730-at, vagy valami Nikon-t választok.

2013. dec. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!