Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gamer egeret ajánlotok?

Milyen gamer egeret ajánlotok?

Figyelt kérdés
Hamarosan új egeret akarok venni 15k körül főleg fps-ekhez (CS:GO) használnám de nem tudom milyen legyen,tudnátok ajánlani egyet?

2015. ápr. 12. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogyan fogod az egeret, és, hogy milyen érzékenységen játszól? Magas v alacsony?
2015. ápr. 12. 13:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Rátenyerelek és alacsonyon, most nézegettem a steelseries kana V2-t ez mennyire jó?
2015. ápr. 12. 13:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Gigabyte M8000X Ghost (CS:GO)-ra szuper.

[link]

2015. ápr. 12. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Sharkoon Drakonia Black.

Én ezt használom, és rohadt jó. :P

2015. ápr. 12. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:
16 körül van Logitech G402 Hyperion Fury. Szerintem brutál jó egér, jobbak rajt a gombok, és szerintem a fogása is jobb, mint a DeathAdderemé.
2015. ápr. 12. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Az m8000mx et én is nézegettem(pár hete cseréltem egeret), de rengeteg negatív tapasztalatot olvastam róla, azok alapján eszméletlen mennyiségű hibás darab került ki a gyárból(akinél rendesen működik az ódákat zeng róla, de sokkal többen sírnak, amiért nem működnek gombok - volt, aki visszaküldte, és kapott helyette egy másikat, ami ugyanazt a hibát produkálta). Szóval én azt inkább kihagynám. Roccat egerek jók szoktak lenni, de ilyen árban nem tudom mik vannak tőlük.
2015. ápr. 12. 13:43
 7/12 anonim ***** válasza:

6.

Az nem igaz, hogy többen vannak azok, akik sírnak, mint akiknek jól működik.

Gondolj bele... akinek jól működik, mégis miért járna fórumokra irkálni? Akiknek, meg nem működik jól, azok pedig persze, hogy leírják, ha valami bajuk van. :P

2015. ápr. 12. 14:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki, hogy van vele de én 5 éve használom és semmi baja a Gigabyte GM-M8000 Ghost rágcsálónak.
2015. ápr. 12. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a fenti sittes egereket, Steelseries Kana V2 tökéletes, ha nagyobb kezed van, Steelseries Rival.

(Továbbá ment neked egy privát üzenet is.)

2015. ápr. 12. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan komment lesz, ami miatt lefognak szavazni az emberek, de:

Gamer egér. Valóban van különbség az 155 forintos irodai, és a 20 000 forintos Gamer egér között, de mint minden eladható terméknek, az egereknek is megvan a maga "sznobsága".

Rengeteg gamer egeret próbáltam már, és igazából azt kell megtalálnod, amelyiknek a formája, és pontossága/sebessége alkalmazkodik hozzád. Ha az előző kritériumoknak megfelel egy 4000 forintos "Gamer" egér számodra, akkor alig fogsz észrevenni különbséget egy 20k-s egér, és az olcsó között. Lesz különbség, de nem 15k értékben.

2015. ápr. 12. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!