Honnan érdemes összerakni/vásárolni egy teljesen új PC-t?
Üdv! Még az idei év során szeretnék egy teljesen új konfigurációt megépíteni a régi sok évet kiszolgált helyett. 250 ezer forint körülire gondoltam, főleg egy közepes gamer pc-re, bár ez most irreleváns a kérdés szempontjából.
Eddig két elég jó webshoppal találkoztam a hardvervásárlással kapcsolatban. Az egyik az ipon a másik pedig a pcx. Mindkét helyről vettek már azóta is tartó elégedettséggel rokonaim vagy haverjaim hardvert, de én több szem többet lát alapon kérdezném, hogy van e még ezeken kívül megbízható, minőségi és árszínvonalat tekintve is elfogadható webshop esetleg konkrét üzlet/bolt. Minden hardverből dobozos-újat vennék, jelen esetben a használtak nem játszanak és budapesti elérhetőségű dolgok érdekelnének.
A válaszokat előre is köszönöm.
Aqua
Extrem Digital (bár ez utóbbi picivel magasabb árrést alkalmaz)
BestByte
Extreme digital nagyon drága, a bestbyte meg piszkosul drága.
Akkor már inkább bluechip.
[link] - én innen vettem, viszont a budapesti boltjukban van egy rövid haju faszi az nem nagyon segít ki semmivel, viszont a pc-max olcsó és még jó is, a pcoutlet az inkább minőségi, drága, viszont 100.000Ft körül vannak elég jó gamer configok is, az egyetlen baj hogy az össze quad core-os elfogyott 100 alatt..
ha egy jó gamer gépet akarsz ami majd vinni fogja a következő 5 évben lévő dolgokat akkor: [link]
örülök ha segitettem:)
Kovetkezo 5 even egy GTX 750-el es egy Pentiummal?
lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!