Szerintetek Így 2015-be Érdemes összerakni egy nagyon erős gépet?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: Az alaplapom még nem választottam ki!
CPU: AMD fx 8350.
Ram kingston hyperx predator 16 giga unganged dualba 1866 MHzn.
vga: sapphire R9 280x 3 giga 384 bit
Meg egy 120 gigás Kingston Now 300 ssd
1 terra wd Green hdd 7200 RPM.
2015. jan. 7. 20:40
1/8 anonim válasza:
Így jobb lenne:
Intel Core i5-4460
2x4gb RAM
gtx 970
WD Blue
2/8 anonim válasza:
Érdemesnek érdemes erőset összerakni, azonban ebben az árkategóriában inkább Intel lenne a nyerő, i5 4460, 8GB RAM elég, és GTX970 lenne a jó.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló konfigja jobb és igen megéri 2015 ben erős gép mivel most jelenikmeg a Gta 5
4/8 anonim válasza:
A GTA5 nem feltétlen ok, kedves előző, lehet, hogy valaki nem azzal szeretne játszani. Én pl nem a GTA5, hanem a Witcher 3 miatt akarok bika gépet.
5/8 anonim válasza:
Igen megéri, mert most jött ki mindenből a legújabb.
az első válaszolóé jó konfig. 16gb ram játékra értelmetlen. SSD-ből V300-at ne vegyél mert kicserélték benne a vezérlőchipet azóta elég gyenge ssd. Ingább Samsung 850-es szériából vegyél.
6/8 A kérdező kommentje:
Az ssd már megvan.
jelenleg most is azt használom jelenleg sata 2 be és én még így is megvagyok vele elégedve :)
2015. jan. 7. 21:07
7/8 anonim válasza:
Ja, lecserélték a vezérlőt, így most lassabb. Nekem Samsung 850 PRO 128GB SSD-m van és qrva gyors. Win7 boot 10s. Mondjuk 2x annyiba kerül, mint a V300.
8/8 rantotthusi26 válasza:
kedves kerdezo azokkal a hardverekkel amiket leirtal 2 de sztem meg 3 evig is jol el tudsz jatszani teljesen jo valasztas nem kell mindig az intel fele nezelodni azert mert azt jobbnak mondjak naon jo proci az amd is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!