AMD X4 A10 7850K processzor Integrált GPU elég erős?
Nekem ilyen processzorom van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
BF4: full HD-ban mediumon 35-45-50 FPS
Simcity: full HD-ban medium-low 28-30 FPS
Minecraft: 50 FPS maxon, 20 Chunk-kal
Ééés a WOT: 30 FPS, mediumon, de szerintem teljesen játszható.
Filmre pedig teljesen jó.
Szerintem Intel Pentium G3220 + R7 260X párossal jobban járnál, ez olyan 45K, az A10-es APU meg 42K szóval az árkülönbség sem nagy.
A Pentium G32220 2 magos, egy magot nézve jóval erősebb, mint az A10. 4 magot használó játékok során az A10 jobban teljesít, viszont a felsorolt játékokhoz nem kell 4 mag, 2 erősebbel jobban jársz.
A WoT egy processzormagot használ, a Havok engine-nel jönne majd be a 2 magos (vagy több) támogatás és a teljes rombolhatóság, de ezt is csak halogatják, és továbbra is a mostani BigWorld-öt foltozgatják.
(Jut eszembe, mindjárt WoT versenyre megyek :O )
LoL-hoz is bőven elég.
BF 3 pedig a G32220-hoz hasonló erősségű I3 2120 procimmal is simán megy ultrán 65-70 FPS-sel multiban.
(persze kell hozzá jó videokártya)
Igazából jó az A10, a külön Proci - Videokártya párosból az egyiket bármikor fejlesztheted, szóval ilyen szempontból jobb.
Az A10-es integrált videokártyája kb. Az R7 250 teljesítményét hozza, a 260X azért erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!