Pentium 4-hez jó ez a videókártya?
Figyelt kérdés
sapphire HD 2600 pro ATI Radeon 512Mb ddr2 ram
Amugy a proci 3.2ghz-ez
Légyszives ne offolj hogy igy meg ugy szar a pentium mert tudom de jelenleg nem tudok mast megengedni
2015. márc. 29. 15:02
1/6 anonim válasza:
Mennyibe kerülne a 2600pro? Nem egy túl jó kártya, még 8800GT is sokkal jobb vétel lenne nála.
2/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy PCI-E csatlakozód van?
3/6 anonim válasza:
Nekem régen Pentium 4 2,6ghz procim volt, nagyon imádtam, tényleg jó proci volt. Azt azért nézd meg, hogy az alaplapodon AGP vagy Pci-Express X16 csatlakozó van.
4/6 P.O.C. válasza:
HD 2600 Pro létezik AGP és PCI-E foglalatra is.
5/6 A kérdező kommentje:
használtan venném 5000-ért és agp-s
2015. márc. 29. 16:17
6/6 anonim válasza:
Nem ér annyit a géped, ne költs rá, csak pénzkidobás, a ramod is kevés az alap dolgokhoz is, ennyit nem ér meg az a kártya, nem lenne gyorsulás.
Kis szerencsével ennyiért már kapsz használható gépet, ami jobb, mint a mostani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!