Az INTEL Pentium G3240 3.10GHz 1150 BOX, vagy az Intel Pentium Dual-Core G3420 3.2GHz LGA1150 a jobb? Tegyük fel egy AMD Radeon R7 260X videókártya mellett
RÖVIDEN:
Az a processzor kellene nekem, amelyik el viszi a Far Cry 3 -at, és a COD4 -et, FPS lagg nélkül, és akadás nélkül.
Lehetőleg a 2 feltüntetett processzor közül, de ha egyik processzor sem túl jó, akkor másik processzor tapasztalatokat is várok
MAXIMUM 25 ezer forintig vásárolok processzort
BŐVEBBEN:
A procit egyben játékra, és közben videó nézésre is használnám.
Játékra kb hogy FPS lagg, és akadozás nélkül, tehát lazán vigye a Far Cry 3 -at, és a COD 4 -et
Viszont ennél nagyobb gépigényű, és grafikás játékokat már nem akarok játszani, tehát nem 1 atomprocit szeretnék vásárolni, és ezért kérdem, hogy melyik Proci a jobb
Értelem szerűen nem csak ezt a 2 játékot fogom használni, hanem csak ehhez hasonlítom a proci erősségét, mert ennél nagyobb gépigényű játékot nem hinném hogy játszani fogok
MAXIMUM 25 ezer forintig vásárolok processzort
Tudom hogy a nagyobb GHz -es proci a jobb, és amelyik több pénzbe kerül, de tudtom szerint vannak olyan procik, amik jobban kihatnak a játékra.
A videónézésről pedig annyit, hogy akadozás, lagg nélkül vigye az 1080p -t
Egyrészt a Far Cry 3 és a COD4 messze nem egy kategória.
Míg az elsőhöz nem árt egy 4 magos/szálas modernebb CPU,addig a másikat egy belépő Core2 is lazán elviszi.
20 ezerből inkább Athlon 860K-t vennék,egy olcsó 12-13 ezres FM2+ lappal,a többit pedig jobb VGA-ra költeném.Arra meg bőven lesz szükség a Far Cry-ba.
Az szép, de ahogy nézegettem a videókártyák között az árakat, találtam 1 olcsóbbat, mégpedig egy GIGABYTE GV-N740D3-2GI GT740 2GB DDR3 PCIE .
Még pár vélemény az AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz FM2+ prociról? Erősebb, és jobban vinné a játéko(kat) mint az Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150 ?
Ez a 2 mennyire festene jól?
AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz FM2+ és GIGABYTE GV-N740D3-2GI GT740 2GB DDR3 PCIE
Tehát akkor 35 ezren alulit, nem fogok találni, ami R7 260X, bár is ami új.
Ismét ilyen Legyen ön is milliomos kérdést fogok kérdezni.
Tehát akkor melyik lenne jobb arra a kettő játékra, vagy annál rosszabb gépigényűre?
GIGABYTE Radeon R7 260X WindForce2 2GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R726XWF2-2GD
vagy a
MSI R7 260X OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E R7 260X 2GD5 OC
én az MSI -t erősebbnek nézem, de tapasztalatok is kellenének.
Ja és a processzor ezek szerint maradjon a
Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!