Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy Intel Pentium 4 HT...

LakatosMilan kérdése:

Van egy Intel Pentium 4 HT (Hyper Threading) 3, 06Ghz procim, és akadozik egy kicsit a win7 és nem játssza a youtube videókat,11mp-nél megáll. Videó kártya hiba lenne (nem bírná kihajtani)? Videókártya: Nvidia GT9400 512Mb

Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 19:04
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Nincs semmilyen hiba, csak az hogy a géped felett kicsit eljárt az idő. Ez a proci 2006 elején jelent meg, ami már lassan 10 éve volt, a VGA -d se éppen a legjobb és ezzel még finom voltam. A Flash videók gépigénye meg egyre nagyobb. Vedd vissza a minőséget 360 vagy 240P -re.
2015. febr. 26. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát de mikor nálam volt egy Intel Celeron D 2,80-as proci ATI 9600 Atlantissal 256mb akadás mentesen ment.
2015. febr. 26. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A Pentium 4-nél még szerintem nem volt híper threading ez egy újabb technológia.A celeron D 2 magos proci 775-ös socket -be megy , ami mellett már ddr 2-es memória szokott lenni , ha jól tudom.(de el tudom képzelni ,hogy van ddr 1-es is.A videókártyád nagyon gyenge már az tuti, de lehet már a proci is.
2015. márc. 15. 00:59
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

"A Pentium 4-nél még szerintem nem volt híper threading ez egy újabb technológia."

Tévedés! Már az s478 foglalatú Northwood magos P4 -ek között is volt HT -s proci.

"A celeron D 2 magos proci 775-ös socket -be megy"

Megint csak téves feltételezés. Celeron D márkajelzésű proci volt s478 és LGA775 -ös foglalatba is. És nem két magos.

Nem összetévesztendő a Celeron Dual Core -al, ami csak a Core 2 Duo -k után jelent meg LGA775-re.

És jól sejted, létezik LGA775 alaplap DDR1 foglattal is.

2015. márc. 15. 06:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Na jó tudni , eddig az élt bennem ,hogy kétmagos , meg a HT újabb lehet.Köszi!
2015. márc. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!